29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Goodwood Αναγέννηση 2024

Σεπτέμβριος 2024

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Οι αγώνες πραγματοποιούνται στη νότια Αγγλία όπου μπορείτε να ακούσετε τον ήχο όλων των όμορφων αυτοκινήτων και να απολαύσετε τα αξιοθέατα. Το Goodwood Revival πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο του 2024 στο κύκλωμα Goodwood στο Sussex της Αγγλίας. Η εκδήλωση προσφέρει αγωνιστικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που ανταγωνίζονται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του κυκλώματος του 1948-1966.

 

Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν σε αστέρια μηχανοκίνητων αθλημάτων όπως ο Sir Stirling Moss και ο Richard Attwood, ο John Surtees και ο Derek Bell. Κατά την αναβίωση του Goodwood μπορείτε να πάτε πίσω στη δεκαετία του 1940, τη δεκαετία του 1950 και τη δεκαετία του 1960, τη χρυσή εποχή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Υπάρχει επίσης ένα χρονοδιάγραμμα στο οποίο μπορείτε να δείτε ακριβώς τι συμβαίνει όταν.

 

Χάρη στις μεγάλες ώρες λειτουργίας υπάρχει αρκετός χρόνος για να απολαύσετε όλη την ομορφιά σε αυτήν την εκδήλωση. Η χρέωση εισόδου για τα εισιτήρια είναι 80 £ ανά άτομο ανά ημέρα και μπορεί να αγοραστεί στον επίσημο ιστότοπο.