29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Zoute Grand Prix 2020

8 Οκτώβριος 2020 σε 11 Οκτώβριος 2020

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Η Knokke-Heist προετοιμάζεται για την επόμενη έκδοση του Grand Prix Zoute. Για πολλά χρόνια, ο Het Zoute έχει συνδεθεί με έναν εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής, όπου η τάξη, η χαλάρωση και η αθλητισμός αναλαμβάνουν το προβάδισμα. Από τον Οκτώβριο 8 έως τον Οκτώβριο 11, 2020, το Zoute Grand Prix θα είναι η διεθνής εκδήλωση για τις πιο όμορφες μάρκες αυτοκινήτων, και παλιές και νέες.

 

Η εκδήλωση προσελκύει επισκέπτες του 250,000 από όλη την ήπειρο στη Knokke κάθε χρόνο. Το Grand Prix του Zoute έχει διάφορες δραστηριότητες όπως ένα ράλι κανονικότητας, το "balade", το GT Tour, μια δημοπρασία και ακόμη και έναν διαγωνισμό. Το επίκεντρο για τους κλασικούς ενθουσιώδες αυτοκινήτων είναι το ράλι Knokke. Το ράλι καλωσορίζει τις τυχερές ομάδες 200 που φέρνουν οχήματα των οποίων το έτος πρέπει να είναι μεταξύ 1920 και 1965. Υπάρχουν 2 τύποι ράλι με διαφορετικές ταχύτητες. Οι διοργανωτές του Grand Prix Zoute στο Knokke έχουν μεγάλα σχέδια για τα επόμενα χρόνια. Το πρόγραμμα επεκτείνεται με μερικά θεαματικά γεγονότα. Θα υπάρξει Χριστουγεννιάτικο ράλι, ράλι για γυναίκες και αγώνας στο Durbuy. Με λίγα λόγια: περισσότερο από αρκετό για να κάνετε σε αυτό το φανταστικό γεγονός.

 

Η είσοδος είναι 40 € ανά άτομο ανά ημέρα. Πληρώνετε 10 € ανά όχημα για εισιτήριο στάθμευσης. Οι μεγάλες ώρες λειτουργίας σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε όλες τις δραστηριότητες που μπορείτε να θαυμάσετε στο Zoute Grand Prix.