29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Zoute Grand Prix 2022

Οκτώβριος 2022

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Zoute Grand Prix είναι ένα γεγονός που διοργανώνεται στο Knokke-Heist. Για πολλά χρόνια, ο Het Zoute έχει συνδεθεί με έναν εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής, όπου η τάξη, η χαλάρωση και η αθλητισμός αναλαμβάνουν το προβάδισμα. Τον Οκτώβριο του 2022, το Zoute Grand Prix θα είναι η διεθνής εκδήλωση για όμορφες μάρκες αυτοκινήτων, τόσο παλαιά όσο και νέα.

 

Περίπου οι επισκέπτες του 250,000 από όλη την ήπειρο έρχονται κάθε χρόνο στο Knokke. Το Grand Prix του Zoute έχει διάφορες δραστηριότητες όπως ράλι κανονικότητας, το "balade", το GT Tour, μια δημοπρασία και έναν διαγωνισμό. Το highlight για τους κλασικούς ενθουσιώδες αυτοκινήτων είναι φυσικά το Knokke rally. Ο αγώνας αποτελείται από οχήματα των οποίων το έτος πρέπει να είναι μεταξύ 1920 και 1965. Υπάρχουν 2 τύποι ράλι με διαφορετικές ταχύτητες. Οι διοργανωτές του Grand Prix Zoute στο Knokke έχουν μεγάλα σχέδια για τα επόμενα χρόνια. Το πρόγραμμα επεκτείνεται με μερικές θεαματικές δραστηριότητες. Θα υπάρξει Χριστουγεννιάτικο ράλι, ράλι για γυναίκες και αγώνας στο Durbuy. Με λίγα λόγια: περισσότερο από αρκετό για να κάνει σε αυτό το μεγάλο γεγονός.

 

Πληρώνετε 40 € ανά άτομο ανά ημέρα για το κόστος εισόδου. Ένα εισιτήριο στάθμευσης είναι 10 € ανά όχημα. Λόγω των μεγάλων ωρών λειτουργίας, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις δραστηριότητες που μπορείτε να θαυμάσετε στο Zoute Grand Prix.