27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Motorworld Classics Bodensee 2023

Μάιος 2023

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το γερμανικό Motorworld Classics Bodensee προσελκύει περισσότερους από 37,000 επισκέπτες ετησίως, έχει περισσότερες από 85,000 m2 εκθεσιακού χώρου σε 12 εκθεσιακούς χώρους και περισσότερους από 800 εκθέτες. Οι επισκέπτες δίνουν σε αυτή την γιγαντιαία τιμή βαθμολογία 98% για το "πολύ καλό" και το "καλό". Έτσι για τον κλασικό λάτρη των αυτοκινήτων αξίζει σίγουρα να ρίξετε μια ματιά εδώ!

 

Μπορείτε να απολαύσετε την αεροπορική επίδειξη, βρετανικά κλασικά αυτοκίνητα και ποδήλατα, πάρκο και πολλά άλλα αξιοθέατα στην έκθεση. Εκεί υπάρχουν κλασικοί αγώνες αυτοκινήτων και σπορ αυτοκινήτων στο χώρο αυτό το έτος. Πολλοί βρίσκουν αυτό το προβάδισμα στην έκθεση. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αγοράσετε κλασικά αυτοκίνητα. Μπορείτε να έρθετε με το δικό σας κλασικό αυτοκίνητο, υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης για αυτό. Αυτή τη χρονιά η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2023. Χάρη στα μεγάλα ωράρια λειτουργίας της έκθεσης μπορείτε να κοιτάξετε γύρω από τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Το εισιτήριο εισόδου κοστίζει 18 € ανά ενήλικα ανά ημέρα και 29 € για 2 ημέρες. Τα παιδιά έως και 11 ετών είναι δωρεάν, τα παιδιά από 12 ετών πληρώνουν 8 € και οι μαθητές και οι μαθητές από 18 ετών πληρώνουν 16 € στην είσοδο. Το κόστος στάθμευσης είναι 5 €. Η διεύθυνση είναι Neue Messe 1.