27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Motorworld Classics Bodensee 2024

Μάιος 2024

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Με περισσότερα από 85,000 m2 εκθεσιακού χώρου σε 12 εκθεσιακούς χώρους, περισσότερους από 37,000 επισκέπτες και περισσότερους από 800 εκθέτες, μιλάμε φυσικά για το Motorworld Classics Bodensee στη Γερμανία. Οι επισκέπτες είναι πολύ θετικοί σε αυτή την έκθεση, επειδή παρείχαν το 98% των "πολύ καλών" και "καλών". Για τους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων αξίζει να επισκεφτείτε αυτή την έκθεση.

 

Οι κλασσικές κούρσες αυτοκινήτων και σπορ αυτοκινήτων στην περιοχή παρέχουν το προβάδισμα στην έκθεση για πολλούς. Υπάρχουν διάφορα πράγματα για να θαυμάσετε: την αεροπορική επίδειξη, τα βρετανικά κλασικά αυτοκίνητα και ποδήλατα, το πάρκο και πολλά άλλα αξιοθέατα. Μπορείτε φυσικά να αγοράσετε και κλασικά αυτοκίνητα. Εάν θέλετε να έρθετε με το δικό σας κλασικό αυτοκίνητο μπορείτε, υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης για αυτό. Αυτή τη χρονιά η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2024. Η έκθεση σας προσφέρει πολύ μεγάλες ώρες λειτουργίας, στις οποίες θα έχετε το χρόνο να κοιτάξετε.

 

Ένα εισιτήριο για ενήλικες είναι 18 € ανά ημέρα και 29 € για 2 ημέρες. Τα παιδιά έως και 11 ετών είναι δωρεάν, τα παιδιά από 12 ετών πληρώνουν 8 € και οι μαθητές από 18 ετών πληρώνουν 16 € στην είσοδο. Πληρώνετε 5 € για στάθμευση. Η διεύθυνση είναι Neue Messe 1.