27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Αυτοκίνητο Depoca 2020

22 Οκτωβρίου 2020 - 25 Οκτωβρίου 2020

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Auto Moto Depoca είναι η πιο σημαντική ιταλική παράσταση κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Περισσότερα από 5000 αυτοκίνητα θα σας περιμένουν σε εκθεσιακό χώρο 90,000 m². Η παράσταση ικανοποιεί τις ανάγκες περισσότερων από 45,000 ενθουσιωδών από όλη την Ευρώπη που έρχονται στην Πάδοβα για να βρουν και να θαυμάσουν τα όμορφα κλασικά αυτοκίνητα και τα αυθεντικά ανταλλακτικά. Αυτή η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2020.

Κάθε χρόνο οι επισκέπτες της 120,000 από όλη την Ευρώπη έρχονται στο Auto Moto Depoca.
Από τα κλασικά αυτοκίνητα μέχρι τα ονειρεμένα αυτοκίνητα και από μοντέλα αυτοκινήτων μέχρι πρωτότυπα μέρη, αυτή η έκθεση προσφέρει όλα! Μπορείτε να συνομιλήσετε με έναν από τους εκθέτες της 1600 που γνωρίζουν τα πάντα για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες ή μπορείτε να απολαύσετε τις μοτοσικλέτες 500.

Λόγω των μεγάλων ωρών λειτουργίας, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να κοιτάξετε γύρω. Η χρέωση εισόδου δεν θα σας εμποδίσει να πάτε και τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν. Προέρχεστε από μακριά και ψάχνετε κατάλυμα για να περάσετε τη νύχτα; Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο και αναζητήστε ένα κατάλληλο ξενοδοχείο εδώ. Για την περιγραφή της διαδρομής μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο. Η διεύθυνση είναι Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.