27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Αυτοκίνητο Depoca 2021

Οκτώβριος 2021

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Η πιο σημαντική ιταλική παράσταση κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών είναι το Auto Moto Depoca. Περισσότερα από 5000 αυτοκίνητα θα είναι έτοιμα για εσάς σε εκθεσιακό χώρο 90,000 m². Η παράσταση ικανοποιεί τις ανάγκες περισσότερων από 45,000 ενθουσιωδών από όλη την Ευρώπη που έρχονται στην Πάντοβα για να βρουν και να θαυμάσουν τα φανταστικά παλιά και χρονικά μέρη. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2021.

Όχι λιγότερο από τους επισκέπτες 120,000 από όλη την Ευρώπη έρχονται στο Auto Moto Depoca κάθε χρόνο.
Από μοντέλα αυτοκινήτων έως πρωτότυπα μέρη και από vintage αυτοκίνητα μέχρι αυτοκίνητα ονείρου, αυτή η έκθεση προσφέρει όλα! Μπορείτε επίσης να θαυμάσετε τις μοτοσικλέτες 500 που υπάρχουν ή μπορείτε να συνομιλήσετε με έναν από τους εκθέτες της 1600 που γνωρίζουν τα πάντα για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες.

Οι μεγάλες ώρες λειτουργίας σας δίνουν την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά. Η χρέωση εισόδου δεν σας εμποδίζει να πάτε και τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν. Ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο για να περάσετε τη νύχτα γιατί έρχεστε από μακριά; Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο και αναζητήστε ένα κατάλληλο ξενοδοχείο εδώ. Για την περιγραφή της διαδρομής μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο. Η διεύθυνση είναι Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.