27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Αυτοκίνητο Depoca 2022

Οκτώβριος 2022

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Auto Moto D'Epoca είναι η πιο σημαντική ιταλική παράσταση κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Περισσότερα από 5000 αυτοκίνητα θα σας περιμένουν σε έναν εκθεσιακό χώρο 90,000 m². Η παράσταση ικανοποιεί τις ανάγκες περισσότερων από 45,000 ενθουσιωδών από όλη την Ευρώπη. Έρχονται στην Πάδοβα για να βρουν και να θαυμάσουν τα φανταστικά κλασικά αυτοκίνητα και τα γνήσια ανταλλακτικά. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2022.

 

Το Auto Moto D'epoca προσελκύει τουλάχιστον 120,000 επισκέπτες από όλη την Ευρώπη κάθε χρόνο. Η έκθεση προσφέρει μια ποικιλία μοντέλων αυτοκινήτων σε ανταλλακτικά και από κλασικά αυτοκίνητα έως αυτοκίνητα ονείρου. Δεν υπάρχουν λιγότεροι από 1600 εκθέτες που μπορούν να σας πουν τα πάντα για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες. Επιπλέον, υπάρχουν 500 κινητήρες που μπορείτε να θαυμάσετε. Φυσικά μπορείτε επίσης να αγοράσετε κλασικά αυτοκίνητα εδώ.

 

Υπάρχουν πολλές ώρες λειτουργίας που σας δίνουν την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά. Η χρέωση εισόδου δεν είναι πολύ και συνεπώς αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν. Στον ιστότοπο της εκδήλωσης μπορείτε να αναζητήσετε ένα κατάλληλο ξενοδοχείο στην περιοχή. Για την περιγραφή της διαδρομής μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο. Η διεύθυνση είναι Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.