27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Αυτοκίνητο Depoca 2023

Οκτώβριος 2023

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Σε έναν εκθεσιακό χώρο 90,000 m² με περισσότερα από 5,000 αυτοκίνητα, το Auto Moto D'Epoca είναι η πιο σημαντική παράσταση κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών της Ιταλίας. Η παράσταση ικανοποιεί τις ανάγκες περισσότερων από 45,000 ενθουσιωδών από όλη την Ευρώπη. Για να βρείτε και να θαυμάσετε τα υπέροχα κλασικά αυτοκίνητα και τα γνήσια ανταλλακτικά, θα έρθουν στην Πάδοβα. Η έκθεση πραγματοποιείται τον Οκτώβριο του 2023.

 

Το Auto Moto D'epoca προσελκύει τουλάχιστον 120,000 επισκέπτες από όλη την Ευρώπη κάθε χρόνο. Στην έκθεση υπάρχει μια ποικιλία από μοντέλα αυτοκινήτων έως ανταλλακτικά και από κλασικά αυτοκίνητα έως όνειρα. Επιπλέον, υπάρχουν περισσότεροι από 500 κινητήρες που μπορείτε να θαυμάσετε και 1600 εκθέτες που μπορούν να σας πουν τα πάντα για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες. Φυσικά μπορείτε επίσης να αγοράσετε κλασικά αυτοκίνητα εδώ.

 

Η έκθεση έχει εκτεταμένες ώρες λειτουργίας που σας δίνουν την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά. Η είσοδος δεν κοστίζει πολύ και επομένως αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν. Μπορείτε να αναζητήσετε στον ιστότοπο αυτής της έκθεσης για ένα κατάλληλο ξενοδοχείο στην περιοχή, εάν προέρχεστε από μακριά. Για την περιγραφή της διαδρομής μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο. Η διεύθυνση είναι Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.