27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Αυτοκίνητο Depoca 2024

Οκτώβριος 2024

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση> 

Περισσότεροι από 45,000 λάτρεις από όλη την Ευρώπη έρχονται στην Πάδοβα για να βρουν και να θαυμάσουν τα φανταστικά κλασικά αυτοκίνητα και τα γνήσια ανταλλακτικά. Αφορά το Auto Moto D'Epoca: την πιο σημαντική ιταλική παράσταση κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Περισσότερα από 5000 αυτοκίνητα θα σας περιμένουν σε εκθεσιακό χώρο 90,000 m². Αυτό θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2024.

 

Υπάρχουν περισσότεροι από 1600 εκθέτες στο Auto Moto D'epoca που μπορούν να σας πουν τα πάντα για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες. Επιπλέον, προσελκύει τουλάχιστον 120,000 επισκέπτες από όλη την Ευρώπη κάθε χρόνο. Η έκθεση προσφέρει μια ποικιλία μοντέλων αυτοκινήτων σε ανταλλακτικά και από κλασικά αυτοκίνητα έως αυτοκίνητα ονείρου. Υπάρχουν επίσης 500 κινητήρες που μπορείτε να θαυμάσετε. Μπορείτε φυσικά να αγοράσετε κλασικά αυτοκίνητα και ανταλλακτικά εδώ.

 

Χάρη στις μεγάλες ώρες λειτουργίας μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και να απολαύσετε όλα τα όμορφα πράγματα. Η είσοδος δεν κοστίζει πολύ και επομένως αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν. Εάν έρχεστε από μακριά, μπορείτε να αναζητήσετε ένα κατάλληλο ξενοδοχείο στην περιοχή στον ιστότοπο της εκδήλωσης. Για την περιγραφή της διαδρομής μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο. Η διεύθυνση είναι Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.