27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Βρετανικά Αυτοκίνητα και Lifestyle 2022

Μάρτιος 2022

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Η εκδήλωση που ήταν το Βρετανικό Best για πάνω από 25 χρόνια: British Cars & Lifestyle. Ωστόσο, κάθε χρόνο υπάρχουν νέοι εκθέτες, άλλα αυτοκίνητα και νέα προϊόντα. Ως αποτέλεσμα, το British Cars & Lifestyle δεν είναι ποτέ το ίδιο. Το British Cars & Lifestyle δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο αλλά και το πιο διασκεδαστικό γεγονός για τους λάτρεις των αγγλικών αυτοκινήτων, της Μεγάλης Βρετανίας και του τρόπου ζωής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2022 φέτος.

 

Υπάρχουν περίπου 200 εκθέτες στην έκθεση, καθιστώντας τη μακράν τη μεγαλύτερη έκθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχει κάτι για όλους: αντίκες, ρούχα, κοσμήματα, βιβλιοθήκες, δερμάτινες πολυθρόνες, πιατικά, υφάσματα, χειροποίητα παπούτσια, μπότες, μαρμελάδα, φουντουκιά και λιχουδιές. Υπάρχει επίσης πολλή ψυχαγωγία όπως: αγγλικά ποπ τραγούδια και σκωτσέζικες γκάιντες στο Irish Pub. Αλλά είναι κυρίως μια έκθεση με πολλά όμορφα αγγλικά κλασικά αυτοκίνητα.

 

Το British Cars & Lifestyle είναι ένα μέρος όπου μπορούν να διασκεδάσουν τόσο άνδρες όσο και γυναίκες. Οι γυναίκες μπορούν να διασκεδάσουν ανάμεσα στις στάσεις του τρόπου ζωής και οι άντρες κοιτούν τα μέρη. Πολλοί εκθέτες που είναι παρόντες στην έκθεση έρχονται με αυτό το εξάρτημα αυτοκινήτου ή το μοναδικό κομμάτι αντίκες που δεν είναι διαθέσιμο στην Ολλανδία. Υπάρχουν επίσης αγγλικές αποκλειστικές μάρκες αυτοκινήτων όπως: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin και Bentley. Έπειτα, υπάρχουν τα κλασικά από τους Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan και Classic Mini.

Λόγω των μεγάλων ωρών λειτουργίας, έχετε αρκετό χρόνο για να ρίξετε μια ματιά σε αυτήν την ευέλικτη έκθεση. Για εισιτήριο εισόδου πληρώνετε περίπου 15 € ανά άτομο ανά ημέρα. Παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν. Η διεύθυνση της εκδήλωσης είναι Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch).