27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Βρετανικά Αυτοκίνητα και Lifestyle 2024

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Υπάρχουν περίπου 200 εκθέτες στην έκθεση, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχει κάτι για όλους στην έκθεση: αντίκες, ρούχα, κοσμήματα, βιβλιοθήκες, δερμάτινες πολυθρόνες, πιατικά, υφάσματα και λιχουδιές. Υπάρχουν επίσης πολλά να κάνουμε όπως: Αγγλικά ποπ τραγούδια και σκωτσέζικες γκάιντες στο Irish Pub. Αλλά πάνω απ 'όλα είναι μια έκθεση με πολλά όμορφα αγγλικά κλασικά αυτοκίνητα.

 

Πρόκειται για μια έκθεση που είναι το British Best για πάνω από 25 χρόνια. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν νέοι εκθέτες, άλλα αυτοκίνητα και νέα προϊόντα κάθε χρόνο. Αυτό κάνει τα British Cars & Lifestyle διαφορετικά κάθε χρόνο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2024 φέτος.

 

Πολλοί εκθέτες συνοδεύονται από ανταλλακτικό αυτοκινήτου ή ένα μοναδικό κομμάτι αντίκες που δεν είναι διαθέσιμο στην Ολλανδία. στο British Cars & Lifestyle τόσο άνδρες όσο και γυναίκες μπορούν να διασκεδάσουν. Υπάρχουν αγγλικές αποκλειστικές μάρκες αυτοκινήτων όπως: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin και Bentley. Επιπλέον, υπάρχουν τα κλασικά των Austin Healey, Riley, MG, Rolls Royce, Alvis, Triumph, Morgan και Classic Mini.

 

Υπάρχουν μεγάλες ώρες λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να απολαύσετε αυτήν την φανταστική έκθεση. Το κόστος εισόδου είναι περίπου 15 € ανά άτομο ανά ημέρα. Τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν. Η διεύθυνση της εκδήλωσης είναι Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch).