27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Βρετανικό Αυτοκίνητο 2023

Ιούνιος 2023

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Υπάρχουν περισσότερα από 1000 αγγλικά κλασικά αυτοκίνητα και πολλά διασκεδαστικά: Βρετανικά Autojumble στο Waalwijk. Περισσότεροι από 2000 επισκέπτες είναι παρόντες στο Lido. Τα μέλη όλων των πιθανών αγγλικών λέσχων αυτοκινήτων συναντώνται για να παρουσιάσουν τα μεγάλα τους αυτοκίνητα. Στην εκδήλωση υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς ανταλλακτικών και κλασικών αυτοκινήτων σε ελκυστική τιμή. Επιπλέον, πολλοί έμποροι θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Αυτό το μεγάλο γεγονός είναι τον Ιούνιο του 2023.

 

Η μπάντα τζαζ της Mardigrass θα είναι εκεί για να φροντίσει τη μεγάλη τους dixi μουσική, εκτός από το να θαυμάζει τα κλασικά αυτοκίνητα και τα μέρη τους. Ενώ απολαμβάνετε τη μπάντα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να πάρετε ένα σνακ και ένα ποτό στην πλατεία catering. Είναι μια μέρα όπου η επανένωση, η διασκέδαση και η αναγνώριση παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η υλοποίηση είναι στα χέρια της βρετανικής ομάδας αυτοκινήτων και η MGCarclub είναι υπεύθυνη για την οργάνωση.

 

Μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και να απολαύσετε όλα τα όμορφα αυτοκίνητα χάρη στις μεγάλες ώρες λειτουργίας. Το τέλος εισόδου δεν είναι τίποτα, γιατί αυτό το κλασικό event αυτοκινήτου στο Waalwijk είναι δωρεάν! Η διεύθυνση είναι το Lido Park στο Waalwijk.