29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Διεθνές Αυτοκίνητο 2020

5 Σεπτεμβρίου 2020 - 6 Σεπτεμβρίου 2020

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Η παγκοσμίου φήμης έκθεση International Autojumble είναι η μεγαλύτερη υπαίθρια έκθεση για είδη αυτοκινήτων σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα από τους πάγκους 2000 σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση του Beaulieu. Αυτά είναι όλα συσκευασμένα με όλα τα είδη των κλασικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων και άλλα αντικείμενα. "Αν δεν μπορείτε να το βρείτε στο Beaulieu, δεν υπάρχει!" Συχνά λέγεται. Η έκθεση πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο του 2020.

 

Περίπου 200 οχήματα προσφέρονται προς πώληση στη διεθνή αγορά αυτοκινήτων Autojumble από ιδιώτες ιδιοκτήτες. Τα vintage αυτοκίνητα είναι όλων των ηλικιών και σε κάθε κατάσταση. Μερικά είναι μοναδικά, άλλα λειτουργούν ξανά. Υπάρχει ένα σκεπαστό χώρο αγοράς 2000 m² στο "Grand Marquee". Αυτός ο χώρος σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να περιηγηθείτε στα άρθρα του αυτοκινήτου. Ομοίως, στην αγορά των αντιπροσώπων θα βρείτε μια υπέροχη επιλογή vintage αυτοκινήτων που προσφέρονται προς πώληση από το κλασικό εμπόριο. Σε περισσότερες από 2000 πάγκους μπορείτε να απολαύσετε την ακαταστασία του αυτοκινήτου, τα αυτοκίνητα και άλλα είδη αυτοκινήτων.

 

Η έκθεση προσφέρει μεγάλες ώρες λειτουργίας και μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτήν την παλιά έκθεση. Τα τέλη εισόδου είναι 15.50 £ για ενήλικες και 9.90 £ για παιδιά. Το κόστος στάθμευσης είναι δωρεάν. Για τη διεύθυνση, εισαγάγετε τον ταχυδρομικό κώδικα Beaulieu, SO42 72N, στο σύστημα πλοήγησής σας και ακολουθήστε τις καφέ και λευκές πινακίδες προς τους εκθεσιακούς χώρους.