27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Διεθνές Αυτοκίνητο 2021

Σεπτέμβριος 2021

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Η παγκοσμίως γνωστή International Autojumble είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για αξεσουάρ αυτοκινήτων σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού. Περισσότεροι από τους πάγκους 2000 μπορούν να βρεθούν σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση του Beaulieu. Εδώ θα βρείτε όλα τα είδη κλασικών εξαρτημάτων αυτοκινήτων και άλλα αντικείμενα. "Αν δεν μπορείτε να το βρείτε στο Beaulieu, δεν υπάρχει!" Συχνά λέγεται. Η έκθεση πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο του 2021.

 

Στη διεθνή αγορά αυτοκινήτων Autojumble, περίπου 200 οχήματα προσφέρονται προς πώληση από ιδιώτες ιδιοκτήτες. Τα vintage αυτοκίνητα είναι επομένως όλων των ηλικιών και σε κάθε κατάσταση. Μερικά είναι μοναδικά, άλλα λειτουργικά. Στο "Grand Marquee" υπάρχει σκεπαστός χώρος αγοράς 2000μ². Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να περιηγηθείτε στα άρθρα του αυτοκινήτου. Ομοίως, στην αγορά αντιπροσώπων προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από vintage αυτοκίνητα που προέρχονται από το κλασικό εμπόριο. Στις περισσότερες από 2000 πάγκους θα βρείτε ακαταστασία αυτοκινήτων, αυτοκίνητα και άλλα είδη αυτοκινήτων.

 

Λόγω των μεγάλων ωρών λειτουργίας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτήν την παλιά έκθεση. Τα τέλη εισόδου είναι 15.50 £ για ενήλικες και 9.90 £ για παιδιά. Το κόστος στάθμευσης είναι δωρεάν. Για τη διεύθυνση, εισαγάγετε τον ταχυδρομικό κώδικα Beaulieu, SO42 72N, στο σύστημα πλοήγησής σας και ακολουθήστε τις καφέ και άσπρες πινακίδες προς τους εκθεσιακούς χώρους.