27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Διεθνής Συνάντηση Oldtimer Baden-Baden 2024

Ιούλιος 2024

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Η Διεθνής Συνάντηση Παλαιών Χρόνων Baden-Baden είναι "η πιο όμορφη κλασσική έκθεση αυτοκινήτων στη Γερμανία, ένα πραγματικό υπαίθριο μουσείο για την ιστορία των αυτοκινήτων σε ένα πανέμορφο καταπράσινο περιβάλλον" σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες του κλασικού κόσμου. Από το 1976, η έκθεση αυτή αποτελεί τόπο συνάντησης για λάτρεις των αυτοκινήτων από όλη την Ευρώπη. Η έκθεση πραγματοποιείται τον Ιούλιο του 2024. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε κλασικά αυτοκίνητα στην έκθεση.

 

Περισσότεροι από 20,000 επισκέπτες έρχονται σε αυτή την έκθεση για να θαυμάσουν τα 350 κλασικά αυτοκίνητα από εννέα δεκαετίες ιστορίας αυτοκινήτων. Μάρκες όπως το Bentley είναι το κέντρο της προσοχής του γεγονότος ως επισκέπτες της τιμής. Τα βρετανικά κλασικά αυτοκίνητα σας παρουσιάζονται σε μια συναρπαστική επίδειξη. Σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη για κάθε κλασικό ενθουσιώδη αυτοκίνητο.

 

Λόγω των μεγάλων ωρών λειτουργίας, μπορείτε να κοιτάξετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να απολαύσετε όλα τα όμορφα πράγματα. Το εισιτήριο εισόδου κοστίζει 11 € για ενήλικες και 6 € για παιδιά. Η διεύθυνση είναι Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden.