27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Γιορτή της ταχύτητας 2021 του Goodwood

Ιούλιος 2021

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το ετήσιο Goodwood Festival of Speed ​​είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές γεγονός μηχανοκίνητου αθλητισμού. Προσφέρει περισσότερους από τους επισκέπτες του 10,000, δίνοντας στους οπαδούς της Formula 1 την ευκαιρία να δουν και πάλι τα κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Φέτος μπορείτε να θαυμάσετε την εκδήλωση τον Ιούλιο 2021. Το Goodwood Festival of Speed ​​πραγματοποιείται στο West Sussex της Αγγλίας.

 

Η εκδήλωση έχει ένα χρονοδιάγραμμα όπου μπορείτε να δείτε ακριβώς τι συμβαίνει όταν. Έχετε αρκετούς "Road Racers", το "Goodwood Action Sports Show", το Formula 1, το NASCAR και διάφορα "Supercars". Η καρδιά της εκδήλωσης είναι η Hillclimb όπου τα οχήματα από τα Main, Supercar και Paddocks Firsts συναντούν σε κοινό έδαφος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα από διαφορετικά σημεία. Ξεκινώντας από την γραμμή εκκίνησης, πέρα ​​από το σπίτι, μέσω της γωνίας Molecomb, κατά μήκος του τοίχου Flint και του Top Paddock, δεν υπάρχει έλλειψη δράσης. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε στο Goodwood Festival of Speed!

 

Η χρέωση εισόδου για ένα γήπεδο στην εκδήλωση είναι 92 € ανά άτομο την Παρασκευή και 103 € ανά άτομο το Σάββατο και την Κυριακή. Για μια εξέδρα, πληρώνετε 64 € ανά άτομο για ένα εισιτήριο την Παρασκευή και κοστίζει 87 € ανά άτομο το Σάββατο και την Κυριακή Το Φεστιβάλ Ταχύτητας προσφέρει εκτεταμένες ώρες λειτουργίας που σας επιτρέπουν να ρίξετε μια ματιά. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν και ο χώρος στάθμευσης είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 6:30 π.μ.