27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Γιορτή της ταχύτητας 2022 του Goodwood

Ιούλιος 2022

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Goodwood Festival of Speed ​​είναι ένα επαναλαμβανόμενο ετήσιο γεγονός και είναι ένα πολύ επιτυχημένο, δημοφιλές γεγονός μηχανοκίνητου αθλητισμού. Προσφέρει περισσότερους από τους επισκέπτες του 10,000, συμπεριλαμβανομένων των Φανών Τύπου 1, την ευκαιρία να δουν και πάλι τα κλασικά αυτοκίνητα. Φέτος μπορείτε να θαυμάσετε το Φεστιβάλ Ταχύτητας τον Ιούλιο 2022. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο West Sussex της Αγγλίας.

 

Η εκδήλωση προσφέρει ένα χρονοδιάγραμμα όπου μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει πότε. Έχετε το "Action Sports Show" της Goodwood, διάφορα "Road Racers", Formula 1, NASCAR και διάφορα "Supercars". Το Hillclimb είναι η καρδιά του γεγονότος όπου τα οχήματα από το Main, το First Glance Paddocks και το Supercar συναντώνται στο κοινό έδαφος. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά σημεία που σας προσφέρουν την καλύτερη θέα στον αγώνα. Ξεκινώντας από την γραμμή εκκίνησης, πέρα ​​από το σπίτι, μέσω της Molecomb Corner, κατά μήκος του τοίχου Flint και του Top Paddock, δεν υπάρχει απολύτως καμία έλλειψη δράσης στα χέρια σας. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να ζήσετε στο Goodwood Festival of Speed!

 

Το τέλος εισόδου για ένα γήπεδο στο εκπληκτικό γεγονός είναι 92 € ανά άτομο την Παρασκευή και 103 € ανά άτομο το Σάββατο και την Κυριακή. Για ένα περίπτερο, πληρώνετε 64 € ανά άτομο για ένα εισιτήριο την Παρασκευή και κοστίζει 87 € ανά άτομο το Σάββατο και την Κυριακή. Το Festival of Speed ​​έχει πολλές ώρες λειτουργίας που σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε όλα τα όμορφα αντικείμενα. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν και ο χώρος στάθμευσης είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 6:30 π.μ.