29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Goodwood Φεστιβάλ Ταχύτητας 2023

Ιούλιος 2023

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Οι φίλοι της Formula 1 μπορούν να δουν για άλλη μια φορά τα κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες σε δράση. Κάθε χρόνο διοργανώνεται Goodwood Festival of Speed: ένα εξαιρετικά δημοφιλές γεγονός μηχανοκίνητου αθλητισμού που προσελκύει 10,000 επισκέπτες κάθε χρόνο. Η εκδήλωση είναι τον Ιούλιο του 2023 και πραγματοποιείται στο West Sussex της Αγγλίας.

 

Η εκδήλωση έχει ένα χρονοδιάγραμμα όπου μπορείτε να ακολουθήσετε με ακρίβεια τους αγώνες. Η καρδιά της εκδήλωσης είναι το Hillclimb: τα οχήματα από το Main, το Supercar και το First Glance Paddocks έρχονται μαζί εδώ. Υπάρχουν επίσης αρκετοί "Road Racers", "Goodwood Action Sports Show", Formula 1, NASCAR και "Supercars". Υπάρχουν αρκετά σημεία προβολής για να παρακολουθήσετε τον αγώνα. Ξεκινώντας από την γραμμή εκκίνησης, περνώντας από το σπίτι, μέσω της Molecomb Corner, κατά μήκος του τοίχου Flint και του Top Paddock. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε στο Goodwood Festival of Speed!

 

Το εισιτήριο εισόδου κοστίζει 104 € ανά άτομο την Παρασκευή και πληρώνετε 180 € το Σάββατο. Την Κυριακή ένα εισιτήριο κοστίζει 166 € ανά άτομο. Χάρη στις μεγάλες ώρες λειτουργίας μπορείτε να απολαύσετε όλους τους αγώνες στον ελεύθερο χρόνο σας. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν και ο χώρος στάθμευσης είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 06:30 το πρωί.