27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Goodwood Φεστιβάλ Ταχύτητας 2024

Ιούλιος 2024

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Goodwood Festival of Speed ​​είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές γεγονός μηχανοκίνητου αθλητισμού που προσελκύει 10,000 επισκέπτες ετησίως. Η εκδήλωση διοργανώνεται για να δώσει στους οπαδούς της Formula 1 την ευκαιρία να δουν ξανά τα κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2024. Το Goodwood Festival of Speed ​​πραγματοποιείται στο West Sussex της Αγγλίας.

 

Υπάρχει αρκετός χώρος για να παρακολουθήσετε τον αγώνα από διαφορετικά σημεία. Ξεκινούν από την γραμμή εκκίνησης, περνώντας από το σπίτι, μέσω της Molecomb Corner, κατά μήκος του τοίχου Flint και του Top Paddock. Η εκδήλωση έχει ένα χρονοδιάγραμμα που δείχνει ακριβώς τι συμβαίνει όταν. Το Hillclimb είναι η καρδιά του γεγονότος. Εδώ τα οχήματα από το Main, το Supercar και το First Glance Paddocks έρχονται μαζί στο κοινό έδαφος. Έχετε επίσης αρκετούς "Road Racers", "Goodwood Action Sports Show", Formula 1, NASCAR και διάφορα "Supercars". Υπάρχουν πολλά για να ζήσετε στο Goodwood Festival of Speed!

 

Η χρέωση εισόδου για την Παρασκευή είναι 104 € ανά άτομο και το Σάββατο πληρώνετε 180 €. Την Κυριακή το εισιτήριο κοστίζει 166 € ανά άτομο. Λόγω των μεγάλων ωρών λειτουργίας, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες στον ελεύθερο χρόνο σας. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν και ο χώρος στάθμευσης είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 06:30 το πρωί.