Φίλτρα

27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ
Ρύθμιση Αύξουσας Κατεύθυνσης

  • €29,950
    Αποκαταστάθηκε | Σπάνιο | Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο | 1971 Αναφ.: O1609

Ψάχνετε για ένα Opel?

Εγγραφείτε και θα σας ενημερώσουμε πότε είναι διαθέσιμο

Αγοράζουμε σας Opel!

Έχετε μια Opel και θέλετε να πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα ψάχνει για κλασικά αυτοκίνητα για να προσθέσετε στο απόθεμά μας

Επικοινωνία

Ο ειδικός της Opel
Opel

Κλασικό αυτοκίνητο Opel προς πώληση στην ERclassics

Πότε αγοράζετε ένα κλασικό αυτοκίνητο Opel;
Για ποιο λόγο πρόκειται να αγοράσετε ένα κλασικό αυτοκίνητο Opel; Σχεδιάζετε μια ωραία περιοδεία κατά μήκος της ακτής ή θέλετε να πάτε διακοπές με την οικογένεια στο κλασικό σας; Ίσως σας αρέσει να οδηγείτε κλασικά ράλι ή να επισκέπτεστε διασκεδαστικά σόου και εκδηλώσεις. Όποιος και αν είναι ο λόγος σας για να αγοράσετε ένα κλασικό Opel, η ER Classics διαθέτει κλασικά αυτοκίνητα σε απόθεμα για κάθε περίσταση.

Πώς μπορώ να αγοράσω ένα κλασικό αυτοκίνητο Opel;
Στην ERclassics θα βρείτε διάφορα κλασικά αυτοκίνητα Opel για σχεδόν κάθε προϋπολογισμό. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, οι ειδικοί μας σε κλασικά αυτοκίνητα είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε το αυτοκίνητο των ονείρων σας. Ορισμένα μοντέλα Opel που προσφέρουμε συχνά προς πώληση περιλαμβάνουν το Opel Ολυμπία, Kapitän, Rekord, Kadett, Manta, GT, Kadett Rallye και το Opel Αρχιπλοΐαρχος.

Έχετε στο μυαλό σας ένα κλασικό αυτοκίνητο; Ρίξτε μια ματιά στην εκτενή ιστοσελίδα μας για μια πλήρη επισκόπηση των κλασικών Opel. Θα βρείτε μια σελίδα προϊόντος για κάθε αυτοκίνητο με φωτογραφική αναφορά, εικόνες 360 μοιρών, βίντεο και πληροφορίες φόντου. Παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το κλασικό αυτοκίνητο, ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το αυτοκίνητο των ονείρων σας. Φυσικά μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο στο Waalwijk της Ολλανδίας. Οι ειδικοί μας στα κλασικά αυτοκίνητα είναι εκεί για εσάς με συμβουλές χωρίς υποχρέωση.

Θέλετε να αγοράσετε ένα κλασικό αυτοκίνητο Opel στην ER Classics;
Προσφέρουμε κλασικά αυτοκίνητα Opel υψηλής ποιότητας, τα οποία συχνά ανακαινίζονται και αξιολογούνται σε 125 σημεία από το δικό μας συνεργείο. Εξειδικευόμαστε επίσης στην εγγραφή και τις επιθεωρήσεις και είναι δυνατή η παγκόσμια μεταφορά στην εξώπορτά σας.

Ο νούμερο 1 διαδικτυακός έμπορος κλασικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη
Όταν αγοράζετε ένα κλασικό αυτοκίνητο Opel, θα σας βοηθήσουν φυσικά οι ειδικοί μας για τα κλασικά αυτοκίνητα που θα σας καθοδηγήσουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά. Είμαστε εξειδικευμένοι στην παγκόσμια πώληση κλασικών αυτοκινήτων από το 2008. Αγοράζετε το επόμενο κλασικό σας αυτοκίνητο στην ER Classics, τον νούμερο 1 διαδικτυακό αντιπρόσωπο κλασικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη;

Εμπόριο ή πώληση κλασικού αυτοκινήτου Opel;
Εκτός από την αγορά κλασικών αυτοκινήτων, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για την πώληση ή το εμπόριο του Opel σας. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για αυτό; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με έναν από τους ειδικούς μας στα κλασικά αυτοκίνητα.