29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Κλασικό Σαλόνι Αμβέρσα 2020

6 Μαρτίου 2020 - 8 Μαρτίου 2020

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Classic Salon Antwerp είναι μια κλασσική έκθεση αυτοκινήτων που προσελκύει κάθε χρόνο τα μέλη των πιο σημαντικών κλασικών αυτοκινήτων της Βελγικής και της Ολλανδίας. Κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να οργανώσουν ένα καλά οργανωμένο περίπτερο, γιατί στο τέλος της ημέρας απονέμεται βραβείο γι 'αυτό.

 

Υπάρχουν και πάλι θέματα φέτος. Ο οργανισμός έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή έκθεση, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Η είσοδος για ενήλικες είναι 14 € online και 17 € στην πόρτα. Η είσοδος για παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν! Η έκθεση έχει εκτεταμένες ώρες λειτουργίας. Επομένως, αξίζει να επισκεφτείτε εδώ. Με τη βοήθεια των θεμάτων θα επιστρέψετε στο σπίτι με κάτι περισσότερο από ικανοποιημένο.

 

Ενδιαφέρεστε και θα θέλατε να πάτε στο Κλασικό Σαλόνι της Αμβέρσας με το δικό σας κλασικό αυτοκίνητο; Αυτό δεν είναι πρόβλημα! Η Αμβέρσα Expo, όπου λαμβάνει χώρα το Κλασικό Σαλόνι της Αμβέρσας, είναι εύκολο να φτάσετε σε οποιοδήποτε κλασικό αυτοκίνητο. Έχει καν συζητηθεί η αποφυγή της Ζώνης Χαμηλών Εκπομπών. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο.