29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Κλασικό Σαλόνι Αμβέρσα 2021

Μάρτιος 2021

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Classic Salon Antwerp είναι μια κλασσική έκθεση αυτοκινήτων, όπου κάθε χρόνο έρχονται τα μέλη των σημαντικότερων βελγικών και ολλανδικών κλαμπ αυτοκινήτων. Καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να οργανώσουν μια όμορφη στάση, διότι στο τέλος της ημέρας απονέμονται βραβεία γι 'αυτό.

 

Φέτος, φυσικά, υπάρχουν και πάλι θέματα. Ο οργανισμός έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσει ξανά μια εντυπωσιακή έκθεση, όπως ακριβώς τα τελευταία χρόνια. Η είσοδος για ενήλικες είναι 14 € online και 17 € στην πόρτα. Η είσοδος για παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν και η έκθεση έχει πολλές ώρες λειτουργίας. Επομένως, αξίζει να επισκεφτείτε εδώ. Με τη βοήθεια των θεμάτων και της ατμόσφαιρας θα επιστρέψετε στο σπίτι με κάτι περισσότερο από ικανοποιημένο.

 

Ενδιαφέρεστε και θα θέλατε να πάτε στο Κλασικό Σαλόνι της Αμβέρσας με το δικό σας κλασικό αυτοκίνητο; Αυτό δεν είναι πρόβλημα! Η Αμβέρσα Expo, όπου λαμβάνει χώρα το Κλασικό Σαλόνι της Αμβέρσας, είναι εύκολα προσβάσιμο με οποιοδήποτε κλασικό αυτοκίνητο. Μπορείτε εύκολα να αποφύγετε τη Ζώνη Χαμηλών Εκπομπών και αυτό είναι που σκεφτόμαστε ακόμα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο.