27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Κλασικό Σαλόνι Αμβέρσα 2022

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Η κλασική έκθεση αυτοκινήτων όπου τα μέλη των πιο γνωστών βελγικών και ολλανδικών κλαμπ αυτοκινήτων συναντιούνται κάθε χρόνο: Classic Salon Antwerp. Στην εκδήλωση μπορείτε να απολαύσετε όλα τα κλασικά αυτοκίνητα κοιτάζοντας τα, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε κλασικά αυτοκίνητα εδώ. Στο τέλος της ημέρας απονέμεται ένα βραβείο για την πιο όμορφη εκδήλωση και έτσι οι συμμετέχοντες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια γι 'αυτό. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2022.

 Ακριβώς όπως τα τελευταία χρόνια, η οργάνωση έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή έκθεση κλασικών αυτοκινήτων. Υπάρχουν θέματα που είναι κεντρικά στο πρόγραμμα. Η τιμή εισόδου για ενήλικες είναι περίπου 17 € και τα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν. Η έκθεση έχει πολλές ώρες λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να ρίξετε μια ματιά. Είναι επομένως σίγουρα χρήσιμο να επισκεφθείτε εδώ και ίσως να αγοράσετε όμορφα κλασικά αυτοκίνητα. Με τη βοήθεια των θεμάτων και της ατμόσφαιρας θα επιστρέψετε στο σπίτι με κάτι περισσότερο από ικανοποιημένο.

 

Ενδιαφέρεστε και θα θέλατε να πάτε στο Κλασικό Σαλόνι της Αμβέρσας με το δικό σας κλασικό αυτοκίνητο; Η Αμβέρσα Expo, όπου λαμβάνει χώρα το Κλασικό Σαλόνι της Αμβέρσας, είναι εύκολα προσβάσιμο με οποιοδήποτε κλασικό αυτοκίνητο. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ζώνη Χαμηλών Εκπομπών που μπορείτε να αποφύγετε.