27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Κλασικό Σαλόνι Αμβέρσα 2023

Μάρτιος 2023

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

 Η κλασσική έκθεση αυτοκινήτων, στην οποία συναντώνται κάθε χρόνο μέλη των μεγαλύτερων βελγικών και ολλανδικών κλαμπ αυτοκινήτων: Classic Salon Antwerp. Μπορείτε να απολαύσετε όλα τα κλασικά αυτοκίνητα που βλέπετε στην έκθεση, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε κλασικά αυτοκίνητα εδώ. Στο τέλος της ημέρας απονέμεται ένα βραβείο για την καλύτερη στάση και έτσι οι συμμετέχοντες κάνουν ό, τι είναι δυνατό γι 'αυτό. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2023.

Όπως τα τελευταία χρόνια, ο οργανισμός έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή έκθεση κλασικών αυτοκινήτων. Τα θέματα δεν μπορούν να λείπουν και ως εκ τούτου είναι κεντρικά στο πρόγραμμα. Πληρώνετε περίπου 17 € για εισιτήριο εισόδου για ενήλικες και τα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν. Η έκθεση έχει πολλές ώρες λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και πιθανώς να αγοράσετε ένα κλασικό αυτοκίνητο. Χάρη στα θέματα και την ατμόσφαιρα θα επιστρέψετε στο σπίτι με κάτι περισσότερο από ικανοποιημένο.

Ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε αυτήν την έκθεση και θα θέλατε να οδηγήσετε στο Classic Salon της Αμβέρσας με το δικό σας κλασικό αυτοκίνητο; Αυτό είναι δυνατό! Το κλασικό σαλόνι της Αμβέρσας είναι εύκολα προσβάσιμο με οποιοδήποτε κλασικό αυτοκίνητο. Η έκθεση πραγματοποιείται στην Έκθεση της Αμβέρσας. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ζώνη Χαμηλών Εκπομπών που μπορείτε να αποφύγετε.