29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Πώληση του κλασικού αυτοκινήτου σας;

Πώληση, αγορά και αποστολή κλασικών αυτοκινήτων

Θέλετε να πουλήσετε το κλασικό σας αυτοκίνητο ή το παλιό χρονόμετρο, αλλά δεν θέλετε να ασχοληθείτε με ξένους στο κατώφλι σας, τις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις, τους θεατές, αλλά χωρίς αγοραστές και μόνο την ταλαιπωρία γενικά. Ή ίσως δεν είχατε καμία τύχη ακόμα να πουλήσετε το κλασικό σας αυτοκίνητο. Η E&R Classics παρέχει τη λύση για την πώληση του κλασικού σας αυτοκινήτου. Είμαστε ειδικευμένοι στην αγορά, πώληση και αποστολή παλαιών και κλασικών αυτοκινήτων.

Συμφωνία αποστολής

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

0031 641 269 957

Επικοινωνήστε με τις προδιαγραφές

Προδιαγραφές αυτοκινήτου

* Απαιτούμενα πεδία

Αγοράστε το κλασικό αυτοκίνητό σας

Λόγω του ταχέως μεταβαλλόμενου αποθέματός μας αναζητούμε συνεχώς ενδιαφέροντα κλασικά αυτοκίνητα για αγορά. Εάν ενδιαφέρεστε να προσφέρετε το κλασικό σας αυτοκίνητο ή τη συλλογή κλασικών αυτοκινήτων, συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε πάντα μαζί σας.

Η αποστολή αποστολής του κλασικού αυτοκινήτου σας είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ!

Πουλάμε το κλασικό σας αυτοκίνητο για εσάς. Δεν πληρώνετε τέλη! Η ευκολία και τα οφέλη:

  1. Ελεύθερος χώρος στο γκαράζ / αποθήκευση.
  2. Το κλασικό αυτοκίνητό σας θα αποθηκευτεί με ασφάλεια και σκούπα στο showroom μας.
  3. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε το αυτοκίνητό σας σε εμάς, χωρίς περαιτέρω ταλαιπωρία. Προαιρετικά, μπορούμε επίσης να παραλάβουμε το αυτοκίνητο στο χώρο σας έναντι αμοιβής.
  4. Κάνετε επιχειρήσεις με μια επίσημα πιστοποιημένη εταιρεία (RDW).
  5. Το αυτοκίνητό σας θα προσφέρεται στην αγορά με επαγγελματικό τρόπο από τους κλασικούς λάτρεις των αυτοκινήτων.
  6. Οι αγοραστές μπορούν να ανταλλάσσουν το αυτοκίνητό τους με το κλασικό σας αυτοκίνητο στο E&R Classics. Η εμπειρία δείχνει ότι πολλοί πελάτες είναι πρόθυμοι να ανταλλάσσουν το αυτοκίνητό τους, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αρκετά δύσκολο για τα άτομα. Αυτή η επιλογή αυξάνει τις πιθανότητες κατά 60% να πωληθεί το κλασικό σας αυτοκίνητο. 
  7. Η διοικητική διαδικασία και ο οικονομικός διακανονισμός αντιμετωπίζονται σωστά από την E&R Classics.
  8. Το πιο σημαντικό, θα επωφεληθείτε μέσω του εκτεταμένου δικτύου διεθνών επιχειρηματικών σχέσεων και διαφημίσεων τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε περιοδικά σε όλη την Ευρώπη.

Γιατί να πουλήσω το αυτοκίνητό μου μέσω E&R Classics αντί να το πουλήσω μόνος μου;

Κάθε κλασικό αυτοκίνητο είναι μοναδικό. Εμείς, ως ειδικοί, γνωρίζουμε ακριβώς πώς να προσφέρουμε το αυτοκίνητό σας και ακόμη πιο σημαντικό, σε ποιον. Ίσως το αυτοκίνητό σας στη χώρα σας να μην είναι τόσο δημοφιλές, αλλά είναι ακόμη πιο δημοφιλές στο εξωτερικό. Τα γνωρίζουμε όλα αυτά, χάρη στην πολυετή εμπειρία μας ως κλασικός έμπορος αυτοκινήτων. Είναι γνωστό ότι ο κύκλος πωλήσεων ενός κλασικού αυτοκινήτου μπορεί να είναι μακρύς. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για διαφήμιση, πώληση, επικοινωνία με πιθανούς αγοραστές, ραντεβού και την ενόχληση κενών υποσχέσεων από επίδοξους αγοραστές, τα φροντίζουμε όλα αυτά! Φροντίζουμε επίσης τον οικονομικό διακανονισμό και τη διαχείριση των αδειών, χωρίς κόστος. Με την πώληση του κλασικού σας αυτοκινήτου μέσω της E&R Classics, υπάρχει πιθανότητα 90% να πωληθεί το αυτοκίνητό σας εντός 9 μηνών.

Πώς λειτουργεί;

  1. Παραδώστε το αυτοκίνητό σας σε μια καθαρή και γυαλισμένη κατάσταση στο εκθεσιακό μας χώρο στο Waalwijk. Προαιρετικά, μπορούμε επίσης να παραλάβουμε το αυτοκίνητο στη δική σας θέση και να το καθαρίσουμε και να γυαλίσουμε από ένα επαγγελματικό πλυντήριο αυτοκινήτων (το κόστος είναι με δικά σας έξοδα). Συμπεριλάβετε οποιαδήποτε ιστορικά έγγραφα μαζί με το αυτοκίνητο.
  2. Ο ειδικός μας ελέγχει το αυτοκίνητο και μαζί με σας καθορίζουμε την αξία.
  3. Όταν τα δύο μέρη καταλήξουν σε συμφωνία, θα συμπληρωθεί μια σύμβαση. Έχετε την επιλογή να παραλάβετε μαζί σας τα έγγραφα του αυτοκινήτου ή να τα αφήσετε μαζί μας όπου θα αποθηκευτούν σε ασφαλές. Φυσικά, παραμένετε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.
  4. Το αυτοκίνητό σας θα φωτογραφηθεί και θα διαφημιστεί στην ιστοσελίδα μας. Δημιουργούμε επίσης ένα σχέδιο πωλήσεων για το αυτοκίνητό σας και διαφημίζουμε το αυτοκίνητό σας μέσω διαφημίσεων και ιστοσελίδων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
  5. Όταν το αυτοκίνητο πωληθεί, το συμφωνηθέν ποσό θα μεταφερθεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
  6. Ετοιμάζουμε όλα τα έγγραφα για τον νέο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, μεταφέρουμε το αυτοκίνητο αν το επιθυμούμε και στέλνουμε τη δήλωση αποποίησης ευθυνών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Υπάρχει κάποιο κόστος με την πώληση του αυτοκινήτου μου μέσω αποστολής;

ΟΧΙ, δεν υπάρχει επιπλέον κόστος. Παραμείνετε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έως ότου το αυτοκίνητο πωληθεί. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αποστολής, το αυτοκίνητο πρέπει να είναι ασφαλισμένο από εσάς. Εφόσον ισχύει, είστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε δαπάνες που προκύπτουν για την επισκευή του αυτοκινήτου (π.χ. άδεια μπαταρία) ή / και ανανέωση του πιστοποιητικού APK / MOT κατά τη διάρκεια της περιόδου αποστολής. Οι επισκευές θα γίνονται μόνο με την άδειά σας.

Ποια είναι τα κέρδη των E&R Classics;

Διαφημίζουμε το αυτοκίνητό σας για ποσό υψηλότερο από τη συμφωνημένη τιμή αποστολής για την κάλυψη εξόδων, όπως ενοικίαση του εκθεσιακού μας χώρου, έξοδα προσωπικού κ.λπ. Είναι τόσο εύκολο όσο αυτό!

Συμπληρώστε αυτή τη φόρμα, πάντα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Ανάλογα με την προσφορά και την τιμολόγησή σας, ενδέχεται να αποφασίσουμε να αγοράσουμε το αυτοκίνητό σας
ή προτείνετε να πάρετε το αυτοκίνητό σας σε αποστολή για να το πουλήσετε για εσάς.
Παρακαλούμε καλέστε μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις: + 31 416 751393