29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Retro Classics Στουτγάρδη 2023

Μάρτιος 2023

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Retro Classics Stuttgart είναι το δίκαιο για όλους τους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων. Έχει γίνει ένα κεντρικό σημείο συνάντησης για την κλασική αυτοκινητοβιομηχανία. Η έκθεση πραγματοποιείται στη νότια Γερμανία και προσελκύει πολλούς επισκέπτες. Κατά τη διάρκεια αυτής της έκθεσης αναφέρθηκαν πολλά για τα κλασικά αυτοκίνητα στις πολλές αίθουσες του εκθεσιακού αυτού χώρου στη Στουτγάρδη. Επιπλέον, είναι επίσης δυνατή η αγορά κλασικών αυτοκινήτων. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2023.

Υπάρχουν εκδηλώσεις και κάθε είδους άλλα προγράμματα που οργανώνονται για να διασφαλίσουν ότι έχετε μια αξέχαστη μέρα. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 10 παραστάσεις και άλλες εντυπωσιακές και ενημερωτικές παρουσιάσεις πραγματοποιούνται κάθε μέρα της έκθεσης. Για εισιτήριο εισόδου πληρώνετε 20 € για ενήλικες ανά ημέρα και για παιδιά από 6 έως 15 ετών πληρώνετε 15 € ανά ημέρα. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 9:6 έως τις XNUMX:XNUMX, επιτρέποντάς σας να ρίξετε μια ματιά και να απολαύσετε όλα τα όμορφα κλασικά αυτοκίνητα και παραστάσεις.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτή την έκθεση και θέλετε να έρθετε με το δικό σας κλασικό αυτοκίνητο, μπορείτε. Μπορείτε να σταθμεύσετε το κλασικό αυτοκίνητό σας με ασφάλεια με μικρή χρέωση στο Messepiazza West, το οποίο βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τη δυτική είσοδο. Υπάρχει επίσης επαρκής χώρος στάθμευσης για το καθημερινό αυτοκίνητό σας. Στο μέλλον, ο προγραμματισμένος σιδηροδρομικός σταθμός μικρών και μεγάλων αποστάσεων θα παρέχει σύντομες διαδρομές που θα σας οδηγήσουν στη Messepiazza μέσα σε λίγα λεπτά. Η διεύθυνση είναι η Messepiazza 1 στη Στουτγάρδη.