27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Retro Classics Στουτγάρδη 2024

Μάρτιος 2024

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Αυτή η εμπορική έκθεση στη νότια Γερμανία είναι η εμπορική έκθεση για όλους τους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων, συγκεκριμένα Retro Classics Stuttgart. Έχουν καθιερωθεί ως κεντρικός τόπος συνάντησης για την κλασική αυτοκινητοβιομηχανία. Κάθε χρόνο προσελκύει πολλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η έκθεση λέει πολλά για τα διαφορετικά κλασικά αυτοκίνητα στις αίθουσες των εκθεσιακών χώρων της Στουτγάρδης. Φυσικά είναι επίσης δυνατή η αγορά ενός κλασικού αυτοκινήτου. Φέτος η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Απριλίου.

Περίπου 10 παραστάσεις και εντυπωσιακές παρουσιάσεις πραγματοποιούνται κάθε μέρα της έκθεσης για να διασφαλιστεί ότι έχετε μια αξέχαστη μέρα. Η τιμή εισόδου για ενήλικες είναι 20 € ανά ημέρα και τα παιδιά από 6 έως 15 ετών είναι 15 € ανά ημέρα. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Αν ενδιαφέρεστε για την Retro Classics Stuttgart και θέλετε να έρθετε με το δικό σας κλασικό αυτοκίνητο, αυτό είναι επίσης δυνατό. Υπάρχει χώρος για να παρκάρετε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο Messepiazza West, το οποίο βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τη δυτική είσοδο, με μικρή χρέωση. Υπάρχει επίσης επαρκής χώρος στάθμευσης για το καθημερινό αυτοκίνητό σας. Στο μέλλον, ο προγραμματισμένος σιδηροδρομικός σταθμός μικρών και μεγάλων αποστάσεων θα παρέχει σύντομες διαδρομές που θα σας οδηγήσουν στη Messepiazza μέσα σε λίγα λεπτά. Η διεύθυνση είναι η Messepiazza 1 στη Στουτγάρδη.