27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Salon Retro Κινητό Παρίσι 2020

5 στο 9 Φεβρουαρίου 2020.

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Salon Retro Mobile διαθέτει περίπου 620 εκθέτες, περισσότερα από 6500 m² εκθεσιακού χώρου, 1000 οχήματα και περισσότερα από 120 κλαμπ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2020. Φέτος, λόγω της συνεχούς επιτυχίας των προηγούμενων ετών, το Retromobile θα πραγματοποιηθεί στα περίπτερα 1, 2 & 3, το μεγαλύτερο και πιο διάσημο δωμάτιο στο εκθεσιακό κέντρο Porte de Versailles, Παρίσι .

 

Αυτό σημαίνει περισσότερο χώρο για τους εκθέτες, περισσότερη άνεση για τους επισκέπτες, περισσότερους λόγους για να αγοράσετε, να ονειρευτείτε, να βρείτε πληροφορίες και να θαυμάσετε νέα και παλιά προϊόντα στα αμέτρητα περίπτερα. Περισσότεροι πωλητές μοντέλων και μεγεθών, περισσότεροι διοργανωτές εκδηλώσεων, περισσότεροι αναστηλωτές, περισσότεροι καλλιτέχνες, περισσότεροι σύλλογοι, περισσότερες ομοσπονδίες. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και οι πωλητές αυτοκινήτων κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσουν τους επισκέπτες από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου. Και υπάρχουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις που μόνο αυτή η επίδειξη μπορεί να προσφέρει. Η κληρονομιά και η ιστορία συναντώνται στο Retromobile, όπου όλη η αφοσιωμένη ομάδα θα χαρεί να σας υποδεχτεί.

 

Υπάρχουν μεγάλες ώρες λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Το κόστος εισόδου είναι περίπου 22 € ανά άτομο ανά ημέρα. Τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν. Αναζητήστε την περιγραφή της διαδρομής στον επίσημο ιστότοπο.