29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Salon Retro Κινητό Παρίσι 2021

2021 Φεβρουάριο.

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Υπάρχουν περίπου 620 εκθέτες, περισσότερα από 6500 m² εκθεσιακού χώρου, 1000 οχήματα και περισσότερα από 120 κλαμπ στο Salon Retro Mobile. Η εκδήλωση πραγματοποιείται τον Φεβρουάριο του 2021. Φέτος, λόγω της συνεχούς επιτυχίας των προηγούμενων ετών, το Retromobile θα πραγματοποιηθεί στα περίπτερα 1, 2 & 3, το μεγαλύτερο και πιο διάσημο χώρο στο εκθεσιακό κέντρο Porte de Versailles, στο Παρίσι.

 

Αυτό σημαίνει περισσότερο χώρο για τους εκθέτες, περισσότερες πληροφορίες για να βρείτε, νέα και παλιά προϊόντα για να θαυμάσετε στα αμέτρητα περίπτερα, περισσότερη άνεση για τους επισκέπτες, περισσότερους λόγους για να αγοράσετε και να ονειρευτείτε. Περισσότεροι καλλιτέχνες, περισσότεροι σύλλογοι, περισσότερες ομοσπονδίες, περισσότεροι πωλητές μοντέλων και εξαρτημάτων, περισσότεροι διοργανωτές εκδηλώσεων, περισσότεροι αναστηλωτές. Οι πωλητές αυτοκινήτων κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσουν τους επισκέπτες από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου. Και υπάρχουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις που μόνο αυτή η επίδειξη μπορεί να προσφέρει. Η κληρονομιά και η ιστορία συναντώνται στο Retromobile, όπου όλη η αφοσιωμένη ομάδα θα χαρεί να σας υποδεχτεί.

 

Υπάρχουν μεγάλες ώρες λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον ελεύθερο χρόνο σας. Η είσοδος είναι περίπου 22 € ανά άτομο ανά ημέρα. Τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν. Αναζητήστε την περιγραφή της διαδρομής στον επίσημο ιστότοπο.