29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00


Ernst van Kempen

Ονομάζομαι Ernst van Kempen, διεθνής πωλητής στην E&R Classics. Στο παρελθόν έκανα την εκπαίδευση Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας όπου έκανα πρακτική άσκηση σε μια εταιρεία που ονομάζεται Auto Elektro τον τελευταίο μου χρόνο. Μετά την πρακτική μου άρχισα να εργάζομαι εδώ και ασχολήθηκα με μικρές τεχνικές εργασίες και εργασίες μάρκετινγκ.

Μετά από αυτό το διάστημα εργάστηκα για 8 χρόνια στο Autocentrum Waalwijk ως πωλητής νέων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Εκεί ανακάλυψα ότι η πώληση είναι το πάθος μου. Γι' αυτό, μετά τη δουλειά μου στο Autocentrum Waalwijk, άρχισα να εργάζομαι ως πωλητής για 2 χρόνια σε έναν ειδικό της Mercedes-Benz στο Moergestel. Μετά από αυτό εργάστηκα για άλλα 4 χρόνια για την Autoservice van Eersel στο Waspik. Εργάζομαι στην E&R Classics εδώ και πολλά χρόνια ως πωλητής για τα όμορφα κλασικά αυτοκίνητα που έχουμε να προσφέρουμε.

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα μαύρο Fiat Tipo του 1997, το οποίο αγόρασα όταν ήμουν 19 χρονών. Μου άρεσε να έχω το δικό μου μικρό αυτοκίνητο γιατί σου δίνει την αίσθηση της ελευθερίας. Το χρησιμοποιούσα ως καθημερινό αυτοκίνητο, αλλά το οδήγησα και στη Γαλλία για να πάω διακοπές. Το να πάω σε φίλους που έμεναν λίγο πιο μακριά δεν ήταν πρόβλημα καθώς τώρα μπορούσα να πάω όπου ήθελα. Φρόντισα μόνος μου για τη μικροσυντήρηση και έβαλα επίσης φώτα πλοήγησης και ομίχλης. Μου άρεσε να δουλεύω με αυτό.

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια BMW 1990 του 850 σε ασημί γκρι με μαύρο εσωτερικό.

Ας υποθέσουμε ότι έπρεπε να δώσετε σε κάποιον έναν ανελκυστήρα. Ποιος θα ήταν αυτός και γιατί;
Θα ήθελα να δώσω μια ώθηση στον Adrian van Hooydonk. Ο Van Hooydonk είναι εδώ και καιρό υπεύθυνος για τη σχεδίαση των BMW, Rolls-Royce και Mini. Νομίζω ότι είναι ωραίο να βλέπεις ότι ένας Ολλανδός είναι υπεύθυνος για αυτές τις μάρκες αυτοκινήτων σε τόσο υψηλό επίπεδο. Εκτός από το γεγονός ότι καθορίζει την τρέχουσα σχεδίαση, ξέρω ότι έχει και αρκετά κλασικά αυτοκίνητα. Τόσο αρκετά για να μιλήσουμε.

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Αυτή θα είναι αναμφίβολα η πρώτη μου βόλτα με το δικό μου αυτοκίνητο στη νότια Γαλλία. Οδήγηση τη νύχτα, κακοκαιρία, χαμένος στο Παρίσι λόγω παράκαμψης, οι δρόμοι με διόδια, η κυλιόμενη γαλλική ύπαιθρος όταν ανέτειλε ο ήλιος... Ζήστε σχεδόν τα πάντα σε μια βόλτα. Η αίσθηση ελευθερίας να πας όπου θέλεις, αυτό που παίρνεις με ένα (κλασικό) αυτοκίνητο δεν συγκρίνεται.

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Δουλεύοντας καθημερινά με το προϊόν ενός ενθουσιώδους: κλασικά αυτοκίνητα. Η ποικιλομορφία των ανθρώπων που έρχονται σε εμάς είναι τεράστια, αλλά όλοι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, είναι όλοι λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων. Είναι πολύ διασκεδαστικό να καθοδηγείτε όλους στην αγορά ενός κλασικού αυτοκινήτου. Λόγω της μεγάλης γκάμα κλασικών που έχουμε εδώ, υπάρχει κάτι για όλους. Μαζί με τους συναδέλφους μου, που είναι επίσης όλοι λάτρεις του αυτοκινήτου, το να μεταφέρουμε ένα κομμάτι συναισθήματος αυτοκινήτου, ιστορίας και νοσταλγίας στους πελάτες μας είναι αυτό που το κάνει τόσο ωραίο εδώ.