29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00


Jim van Dalen

Το όνομά μου είναι Jim van Dalen, ελεγκτής στο E&R Classics. Κατά τη διάρκεια της εργασίας μου ασχολούμαι με την οικονομική διαχείριση της εταιρείας.

Σπούδασα Οικονομικά Επιχειρήσεων στο Avans Hogeschool στο 's Hertogenbosch. Μετά από αυτό ήρθα γρήγορα σε επαφή με την E&R Classics, όπου εργάζομαι από το 2015.

Το πρώτο μου αυτοκίνητο είναι ένα Opel Astra Hatchback. Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι το αυτοκίνητο που οδηγώ ακόμα αυτή τη στιγμή. Με αυτό το Opel πήγα διακοπές στη νότια Γαλλία, μεταξύ άλλων, από τα οποία έχω καλές αναμνήσεις. Νομίζω ότι το Opel μου είναι ένα ωραίο αυτοκίνητο και δεν με έχει απογοητεύσει μετά από τόσα χρόνια.

Το αγαπημένο μου κλασικό αυτοκίνητο είναι μια Ford Mustang Cabriolet του 1965 στο κόκκινο χρώμα με μαύρο εσωτερικό. Τα αμερικάνικα κλασικά αυτοκίνητα είναι τα αγαπημένα μου, ειδικά η Mustang. Αυτός ο βρυχηθμός V8 σε συνδυασμό με την στιβαρή εμφάνιση κάνουν αυτά τα αγαπημένα μου κλασικά.

Ας υποθέσουμε ότι έπρεπε να δώσετε σε κάποιον έναν ανελκυστήρα. Ποιος θα ήταν αυτός και γιατί;
Εφόσον είμαι μεγάλος θαυμαστής της μουσικής hip-hop, αυτός θα ήταν πιθανώς ένας από τους καλλιτέχνες αυτού του είδους. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ ωραίο να δώσουμε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες όπως ο Snoop Dogg ή ο Ice Cube. Φυσικά με στυλ με Chevrolet Impala του 1964 ή άλλο κλασικό αμερικανικό.

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Οι καλύτερες αναμνήσεις μου που σχετίζονται με το αυτοκίνητο είναι αυτές από το παρελθόν. Ο πατέρας μου είχε ένα έντονο κίτρινο Triumph Spitfire που περιοδεύαμε τακτικά. Κουκούλα κάτω, ηλιοφάνεια και ο ήχος του Spitfire στο βάθος. Νόμιζα ότι ήταν φανταστικό!

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Ειδικά η ευελιξία και η πρόκληση κάνουν τη δουλειά μου στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική. Εκτός από τις τακτικές δραστηριότητες, υπάρχουν πάντα ενδιαφέροντα έργα για να εργαστείτε. Έχω επίσης μεγάλη ελευθερία και μπορώ να σχεδιάσω πολλές δικές μου δουλειές. Το ότι περιτριγυρίζομαι από τα πιο όμορφα κλασικά αυτοκίνητα κάθε μέρα είναι φυσικά απολύτως υπέροχο όταν κοιτάζω έξω από το παράθυρο του γραφείου μου!