27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ


Lars van Dongen

Το όνομά μου είναι Lars van Dongen, αγοραστής και πωλητής στην E&R Classics. Σπούδασα διαχείριση λιανικής στο Florijn College στη Μπρέντα. Αυτή η μελέτη κράτησε 4 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ήρθα σε επαφή με αυτοκίνητα και κλασικά αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια των σπουδών μου. Αμέσως μετά τις σπουδές μου άρχισα να εργάζομαι σε μια εταιρεία που πουλούσε σύγχρονα αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και λίγα κλασικά αυτοκίνητα. Εκεί ανακάλυψα ότι η πώληση κλασικών είναι το πάθος μου και τώρα εργάζομαι στην E&R Classics εδώ και πολύ καιρό ως αγοραστής και διεθνής πωλητής.

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα κόκκινο μπορντώ Opel Corsa A. Ήμουν 18 όταν το αγόρασα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια Corvette C1 του 1960. Αυτό ήταν επίσης το πρώτο κλασικό αυτοκίνητο που οδήγησα. Ήταν δίχρωμο γαλάζιο με λευκή Corvette C1. Τι φανταστική εμπειρία ήταν αυτή. Μου άρεσε η βόλτα με αυτή την Corvette C1 και γι' αυτό θα παραμείνει πάντα το αγαπημένο μου κλασικό αυτοκίνητο! Επιπλέον, νομίζω ότι α Jaguar Το E-Type S1 3.8 convertible είναι ένα από τα πιο σέξι αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Στο παρελθόν μπόρεσα να παραδώσω μια πολύ ιδιαίτερη κλασική Ferrari σε έναν υπάλληλο μιας εταιρείας που την παρέλαβε για τις επιδόσεις και τη δέσμευσή του. Για αυτό οδηγήσαμε τη Ferrari στη Γερμανία την ημέρα της ανακοίνωσης των βραβείων απόδοσης αυτής της εταιρείας. Αυτή είναι μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα αγαπώ πάντα.

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Νομίζω ότι είναι υπέροχο να μπορείς να δουλεύεις με τόσο φανταστικά κλασικά αυτοκίνητα, νεανικά χρονόμετρα και σπορ αυτοκίνητα. Αλλά αυτό που το κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό είναι ότι συναντώ ανθρώπους που τρελαίνονται επίσης για κλασικά αυτοκίνητα και σπορ αυτοκίνητα και που όλοι έχουν διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες ιστορίες. Αυτοί οι πελάτες διαφορετικών εθνικοτήτων διατηρούν τη δουλειά μου εδώ ποικίλη και ενδιαφέρουσα.