27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


Maartje Praag

Ονομάζομαι Maartje Praag, υπάλληλος προσωπικού και οργάνωσης στην E&R Classics. Σπούδασα MEAO-CE και στο παρελθόν εργάστηκα ως μεσάζων σε γραφείο ευρέσεως εργασίας. Μετά από αυτό εργάστηκα για 10 χρόνια ως εκτελεστικός γραμματέας στην Ιατροδικαστική Ιατρική του GGD Hart voor Brabant στο Tilburg. Εργάζομαι στην E&R Classics από την πρώτη στιγμή.

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα κόκκινο Citroën 2CV, του οποίου γνωρίζω ακόμη και την πινακίδα! Ήμουν πολύ περήφανος για το γαλλικό μου κάμπριο και το οδηγούσα παντού. Το πήρα ακόμη και διακοπές στη νότια Γαλλία.

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι ένα Chevrolet Corvette του 1957 σε δίχρωμο baby blue με λευκή βαφή. Πιστεύω επίσης ότι ένα ερυθρόλευκο Austin Healey 3000 MK3 είναι ένα όμορφο κλασικό αυτοκίνητο!

Ας υποθέσουμε ότι έπρεπε να δώσετε σε κάποιον έναν ανελκυστήρα. Ποιος θα ήταν αυτός και γιατί;
Μπίμπιαν Μεντέλ. Ήταν τρεις φορές Παραολυμπιακή Πρωταθλήτρια και τέσσερις φορές Παρα-Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Αυτή η γυναίκα σημαίνει πολλά για μένα. Η αισιοδοξία της, η αγαπημένη της ζωή, η ανθεκτικότητά της και η αγάπη και η εκτίμηση της για την ανθρωπότητα. Ήταν ένα στήριγμα για μένα σε μια δύσκολη στιγμή.

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Λοιπόν, το "καλύτερο"… τώρα μπορώ να γελάσω με αυτό. τη στιγμή που ο αέρας μπήκε κάτω από τη στέγη του Citroën 2CV μου μετά από μια βραδινή έξοδο. Στη μέση της νύχτας σε έναν καθυστερημένο σκοτεινό δρόμο, η οροφή του αυτοκινήτου μου, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της πόρτας του χώρου αποσκευών, πέταξε μακριά σε ένα μόνο δευτερόλεπτο. Ήταν λίγο σοκ, αλλά ευτυχώς μπορούσα ακόμα να βρω το μισό αυτοκίνητο σε ένα σκοτεινό χαντάκι.

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Δύσκολα μπορώ να περιγράψω με λόγια την ευχαρίστηση που παίρνω από τη δουλειά μου. Είναι πραγματικά χαρά για μένα να μπορώ να πηγαίνω στη δουλειά κάθε μέρα και να περιτριγυρίζομαι από όλα τα όμορφα κλασικά αυτοκίνητα. Από το πρώτο λεπτό είδα την εταιρεία να μεγαλώνει μαζί με τον σύζυγό μου Ernest και τον διευθυντή εργαστηρίου Ron. Είναι αδιανόητο αυτό που περάσαμε μαζί και είμαι πολύ περήφανος για το ποιοι έχουμε γίνει ως E&R Classics.

Βλέπω τους υπαλλήλους μας ως «δικά μου παιδιά» και πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να αισθάνονται όλοι άνετα στο χώρο εργασίας. Μαζί κάνουμε ομάδα και είμαστε στην ίδια σελίδα. Επομένως, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό όταν προσλαμβάνεται ένας νέος συνάδελφος να ταιριάζει στην ομάδα. Επίσης, απολαμβάνω πολύ την ποικιλία στη δουλειά και πιστέψτε με, καμία μέρα δεν είναι ίδια στο E&R Classics.