27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Ιστορικό Grand Prix Zandvoort 2022

Σεπτέμβριος 2022

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Χάρη στην επιτυχία του, το ιστορικό Grand Prix Zandvoort έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση αγώνων και προσφέρει ένα θαυμάσιο μίγμα αγώνων από ιστορικά Formula 1 μέχρι κλασικά αυτοκίνητα. Η ολλανδική πόλη Zandvoort έρχεται στη ζωή κατά τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ χάρη στην εκπαίδευση και τις φυλές για δώδεκα διαφορετικές τάξεις. Υπάρχουν επίσης τέσσερις διαφορετικές διαδηλώσεις που εξασφαλίζουν ποικιλία 3 ημερών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2022.

 

Μπορείτε να απολαύσετε την πλούσια ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλες τις πλευρές του, τόσο στην πίστα όσο και στην περιοχή των ποδηλάτων. Περιηγητικά αυτοκίνητα, GTs, αθλητικά αυτοκίνητα και αυτοκίνητα τύπων έρχονται σε δράση στο κύκλωμα των 4.3 χιλιομέτρων στους αμμόλοφους. Πολλοί συμμετέχοντες από το σπίτι και το εξωτερικό είναι ενθουσιασμένοι με το γεγονός κάθε χρόνο. Οι Bugatti, Bentley, Aston Martin, Frazer Nash και Talbot θα παρουσιάσουν τα όμορφα κλασικά τους αυτοκίνητα στο ιστορικό Grand Prix Zandvoort. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε κλασικά αυτοκίνητα εδώ.

 

Μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και να απολαύσετε όλα τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα σε αυτό το 3ήμερο γεγονός χάρη στις μεγάλες ώρες λειτουργίας. Η τιμή εισόδου για ένα ημερήσιο εισιτήριο που σας δίνει πρόσβαση στο μάντρα, την κύρια βάση και τους αμμόλοφους είναι περίπου 35 € για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Για ένα εισιτήριο ίσου Σαββατοκύριακου πληρώνετε περίπου 60 €. Η διεύθυνση είναι Circuit Park Zandvoort στο Burgemeester van Alphenstraat 108.