29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Bouwjaren



1956 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe

η 1956 Jaguar Το XK140 FHC είναι μια εξαιρετική αναπαράσταση των καμπυλών που ήταν μοναδικές για εκείνη την εποχή του σχεδιασμού αυτοκινήτων. Εκείνη την εποχή, τα σχέδια Roadster και DHC ήταν τα πιο δημοφιλή, αλλά για μια εκδήλωση που απαιτούσε οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις, το Fixed Head Coupe ήταν μια εναλλακτική 4 σεζόν, η οποία ήταν στην πραγματικότητα φθηνότερη από τα μετατρέψιμα μοντέλα. Αυτά τα αυτοκίνητα προορίζονταν κυρίως για την αγορά των ΗΠΑ και η πλειοψηφία των υπολοίπων Jaguar Τα μοντέλα XK140 μπορούν να βρεθούν στις ΗΠΑ σήμερα. Ενώ τα περισσότερα είναι αριστερόχειρα, δεν είναι ασυνήθιστο να βρείτε μερικά δεξιά αυτοκίνητα στις ΗΠΑ επίσης. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1956 Jaguar Το XK140 Fixed Head Coupe, το ER Classics είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρέχει τις ακόλουθες συμβουλές.

Ingάχνω να αγοράσω ένα κλασικό Jaguar?

Οδηγός αγοραστών Όταν αγοράζετε ένα 1956 Jaguar Το XK140 FHC είναι σημαντικό να πραγματοποιήσει διεξοδική επιθεώρηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της επιθεώρησης ελέγξτε την έκταση τυχόν ζημιών από σκουριά στα πλαίσια και το πλαίσιο του αμαξώματος, όλα τα μηχανικά, την πρωτοτυπία, την αυθεντικότητα και την πληρότητα. Φυσικά, αν αγοράζετε αυτοκίνητο για αποκατάσταση, τα δικαιώματα που θα δώσετε σε αυτά τα είδη θα διαφέρουν. Τα ER Classics στην Ολλανδία έχουν βοηθήσει αγοραστές και πωλητές κλασικών Jaguar αυτοκίνητα και καταλαβαίνετε τι κάνει αυτά τα αυτοκίνητα τόσο ξεχωριστά. Μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το Jaguar XK140 για να ταιριάζει στις ανάγκες σας και να υπερβαίνει τις προσδοκίες σας.

Jaguar Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση