29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Bouwjaren



1954 Jaguar XK120 Roadster

η 1954 Jaguar Το XK120 Roadster ήταν δημοφιλές στους αγοραστές. Προσφέρει μια ελαφριά κορυφή από καμβά και αποσπώμενες πλευρικές οθόνες που θα μπορούσαν να αποθηκευτούν μακριά από τα καθίσματα. Το μπροστινό παρμπρίζ θα μπορούσε να αφαιρεθεί ή να τοποθετηθούν αεροθάλαμοι. Η κατασκευή στυλ racecar, σε συνδυασμό με JaguarΟι αναγνωρισμένες αγωνιστικές επιτυχίες κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, έκαναν το Roadster το πιο δημοφιλές από τη σειρά XK120. Σε όλη την παραγωγή, Jaguar κυκλοφόρησε 12078 μονάδες XK120. Όταν κοιτάζετε φωτογραφίες του 1954 Jaguar Roadster ή δείτε το αυτοπροσώπως, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί τόσοι πολλοί Jaguar οι φανατικοί εξακολουθούν να αγαπούν αυτό το αυτοκίνητο.

Ingάχνω να αγοράσω ένα κλασικό Jaguar?

η 1954 Jaguar Το XK120 Roadster, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κλασικά αυτοκίνητα μεταξύ Jaguar λάτρεις. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πρώτον, φροντίστε να κάνετε σωστή έρευνα για να ελέγξετε την πρωτοτυπία οποιουδήποτε αυτοκινήτου εξετάζετε. Αυτό περιλαμβάνει επιθεώρηση τρίτου μέρους, αντιστοίχιση αριθμών πλαισίου και κινητήρα και προβολή αποδείξεων ή τεκμηρίωσης για οποιαδήποτε εργασία αποκατάστασης. Πραγματοποιείτε πάντα έναν ενδελεχή έλεγχο για τη σκουριά ή την επισκευή του πλαισίου του αμαξώματος. Για περισσότερες συμβουλές για το 3 Jaguar Το XK120 Roadster, ER Classics σας ενθαρρύνει να περιηγηθείτε στον ιστότοπό τους και να επικοινωνήσετε μαζί τους για τυχόν απορίες που έχετε.

Jaguar Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση