29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Bouwjaren



1957 Jaguar XK140

η 1957 Jaguar Το XK140 είχε πολλά να ανταποκριθεί σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. το XK120. Ενώ το αυτοκίνητο ήταν οπτικά πολύ παρόμοιο, υπήρχαν μερικές διαφορές μεταξύ των 2 μοντέλων. Οι προφυλακτήρες ήταν μεγαλύτεροι και η γρίλια ήταν βαρύτερη. ο Jaguar Το XK140 είχε επίσης περισσότερη ισχύ. προσφέροντας κινητήρα με διπλό έκκεντρο 3.4L. Αυτές οι προσθήκες έδωσαν στο XK140 περισσότερους από 190 ίππους στο βασικό μοντέλο. Οι αγοραστές απολάμβαναν επίσης νέο τιμόνι με ράφι και πιόνι. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα 1957 Jaguar XK140; Comeρθατε στο σωστό μέρος!

Ingάχνω να αγοράσω ένα κλασικό Jaguar?

Όταν τελείωσε η παραγωγή, ο κόσμος είχε δει συνολικά 8884 μονάδες XK140 να βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής. Στην πραγματικότητα, λόγω της μεγάλης δημοτικότητάς του, πολλοί αποδίδουν το XK1957 του 140 ως την κινητήρια δύναμη που κράτησε το Jaguar μάρκα ζωντανή μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα Jaguar XK140, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αναζητάτε ένα έργο αποκατάστασης, έναν καθημερινό οδηγό ή ένα παρθένο αυτοκίνητο για τη συλλογή σας; Είστε πρόθυμοι να δεχτείτε ένα αυτοκίνητο στο οποίο έχουν προστεθεί επιλογές αμαξώματος, βαφής ή aftermarket; Η ομάδα της ER Classics βοηθά τους αγοραστές κλασικών Jaguars αυτοκίνητα για χρόνια και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κλασικό αυτοκίνητο των ονείρων σας. Σας ενθαρρύνουν να περιηγηθείτε στο διαδικτυακό απόθεμά τους και σας καλωσορίζουν στον εκθεσιακό χώρο τους στο Waalwijk, Ολλανδία.

Jaguar Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση