29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Bouwjaren



1961 Jaguar XK150 Roadster

Το έτος μοντέλου του 1961 έφερε πολύ λίγες αλλαγές στο Jaguar XK150. Ενώ το Coupe ήταν μακράν το πιο δημοφιλές XK150, αυτό δεν εμπόδισε τους σημερινούς συλλέκτες να στραφούν στο 1961 Jaguar XK150 Roadster. ο Jaguar Το XK150 εξακολουθεί να είναι ένα δημοφιλές μοντέλο αποκατάστασης.

Ingάχνω να αγοράσω ένα κλασικό Jaguar?

Όταν ξεκινάτε την αναζήτηση για οποιοδήποτε κλασικό αυτοκίνητο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου έναν προϋπολογισμό. Αν ψάχνετε για ένα σχέδιο αποκατάστασης, φροντίστε να λάβετε υπόψη το έργο που θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε το αυτοκίνητο. Εάν αγοράζετε ένα αυτοκίνητο που έχει ήδη αποκατασταθεί, η πλήρης επιθεώρηση θα είναι καθοριστική. Αν ψάχνετε για περισσότερες συμβουλές όπως αυτές, η ER Classics σας ενθαρρύνει να επικοινωνήσετε μαζί τους σήμερα. Μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε ακριβώς το κλασικό αυτοκίνητο που ονειρευόσασταν. Εν τω μεταξύ, φροντίστε να περιηγηθείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογό τους.

Jaguar Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση