29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00


1960 Alfa Romeo Giulietta Spider

Η γραμμή Alfa Romeo Giulietta κατασκευάστηκε από το 1954 στο 1965 και ξεκίνησε για πρώτη φορά στο 1954 Motor Show του Τορίνο. Περίπου οι μονάδες 132000 κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο στο Μιλάνο της Ιταλίας. Με το ανοιχτό 2 σώμα καροτσακιών καθισμάτων, το Alfa Romeo Giulietta Spider θα γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα της Alfa Romeo. Με τον κινητήρα 1290cc 4, ο Giulietta Spider προσφέρθηκε μόνο σε κανονικό ρυθμό, μέχρι να διατεθούν οι εκδόσεις του Veloce με διπλό καρμπυρατέρ 1956. Η αράχνη Giulietta θα συνεχιστεί μέσω του 1965.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Ίσως η πιο σημαντική συμβουλή που πρέπει να θυμάστε όταν αγοράζετε μια Alfa Romeo Giulietta Spider του 1960, φροντίστε να έχετε πάντα έναν εξειδικευμένο επαγγελματία να πραγματοποιήσει επιθεώρηση τρίτου μέρους. Θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι το μοντέλο που επιλέγετε είναι όσο το δυνατόν πιο πρωτότυπο και αυθεντικό. Το να ξοδεύετε χρήματα για κάτι που πιστεύετε ότι είναι μια Alfa Romeo Giulietta Spider Veloce του 3 μόνο για να μάθετε ότι είναι ψεύτικο μπορεί να είναι ένα πολύ δαπανηρό λάθος. Συγκρίνετε τους αριθμούς κινητήρα και πλαισίου με τους δίσκους της Alfa Romeo. Για να εξερευνήσετε τα αυτοκίνητα Alfa Romeo Giulietta Spider του 1960 που διατίθενται επί του παρόντος στον εκθεσιακό μας χώρο, μη διστάσετε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας απόθεμα.