29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00


1957 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Η Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale θα έκανε το ντεμπούτο της στο 1957 με βελτιωμένο αμάξωμα και εντυπωσιακή εμφάνιση. Το 1957 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale συγκρίνεται συχνά με το σπορ αυτοκίνητο Disco Volante και το φουτουριστικό Berlina Aerodinamica Tecnica. Όλα τα μοντέλα της Giulietta Sprint Speciale είναι εξοπλισμένα με ένα ισχυρό κινητήρα twin-cam της Veloce, με διπλή μηχανή 1.3, που προσφέρει διπλά καρμπυρατέρ Weber και περίπου ίση δύναμη 100. Οι συλλέκτες θεωρούν το 1957 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale ένα από τα πιο ελκυστικά αυτοκίνητα της Alfa Romeo. Ένα αυτοκίνητο που μπορεί να βρει τη θέση του σε οποιοδήποτε ρεαλιστικό ράλι, το Giulietta Sprint Speciale είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να προσθέσουν ένα κλασικό αυτοκίνητο Alfa Romeo στη συλλογή τους.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Εκτιμάται ότι περίπου τα αυτοκίνητα 1366 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale κατασκευάστηκαν πριν από την 1963, όταν το μοντέλο έγινε το Giulia Sprint Speciale. Η μόνη πραγματική αλλαγή στο αυτοκίνητο εκείνη την εποχή ήταν η εισαγωγή ενός νέου κινητήρα 1570 cc και εμπρός δίσκου φρένων. Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1957 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale; Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε ότι πρόκειται για μια επένδυση της Alfa Romeo που είναι βέβαιο ότι θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου. Κατά την αγορά, βεβαιωθείτε ότι το μοντέλο που σας ενδιαφέρει είναι όσο το δυνατόν πιο πρωτότυπο. Ενώ οι μηχανικοί είναι συνήθως ευθεία προς τα εμπρός και σχετικά εύκολο να εργαστούν, το αμάξωμα για αυτά τα μοντέλα μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Κάθε αυτοκίνητο πρέπει να επιθεωρείται για να σαπίσει σε όλο το σώμα. Ένας εξειδικευμένος μηχανικός της Alfa Romeo ή ένας κλασικός ειδικός αυτοκινήτων μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία. Για περισσότερες συμβουλές για το 1957 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ER Classics. Η ομάδα τους μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το Giulietta Sprint Speciale που ονειρευόσασταν. Από τα έργα αποκατάστασης έως τα πρωτότυπα για την κατάσταση της μέντας.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση