29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00


1964 Alfa Romeo Giulietta

Το 1964 Alfa Romeo Giulietta θεωρείται μέρος της σειράς 2nd 101 που ξεκίνησε στο 1959. Κάποιες μικρές αλλαγές έγιναν στον κινητήρα, αλλά δεν υπήρξε καμία αλλαγή στην ισχύ εξόδου. Οι περισσότερες από τις αλλαγές ήταν να βελτιωθεί η αξιοπιστία. Το 1964 Alfa Romeo Giulietta θεωρείται ένας εξαιρετικός καθημερινός οδηγός.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Ενώ το Alfa Romeo είναι λιγότερο ακριβό από άλλα ιταλικά κλασικά αυτοκίνητα, το αμάξωμα στα αυτοκίνητα αυτά μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Η αποκατάσταση ενός Alfa Romeo Giulietta που μαστίζεται από σκουριά μπορεί να είναι αρκετά ακριβό όταν το ποσό των χρημάτων που έχετε θέσει μπορεί να υπερβεί την πραγματική αξία του αυτοκινήτου όταν έχει πλήρως αποκατασταθεί. Είναι πάντα μια καλή ιδέα να ρωτήσετε τους πωλητές για οποιαδήποτε τεκμηρίωση που έχουν. Για περισσότερες συμβουλές 1964 Alfa Romeo Giulietta όπως αυτές, η ER Classics σας ενθαρρύνει να επικοινωνήσετε μαζί τους σήμερα.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση