27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


1965 Alfa Romeo Giulietta

Το 1965 Alfa Romeo Giulietta είναι ιδιαίτερα περιζήτητο από τους κλασικούς συλλέκτες αυτοκινήτων καθώς διαθέτει όλες τις αναβαθμίσεις και τις αλλαγές της σειράς. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1965 Alfa Romeo Giulietta, η ER Classics Holland έχει παράσχει πολύτιμες πληροφορίες σε όλη την ιστοσελίδα για να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας γύρω από την κλασική αγορά αυτοκινήτων.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Μία από τις καλύτερες συμβουλές της 1965 Alfa Romeo Giulietta που έχουν μάθει τα χρόνια της ER Classics είναι να διασφαλίσετε ότι ελέγχετε πλήρως κάθε πιθανή αγορά και ελέγχετε το αυτοκίνητο. Τα αυτοκίνητα με εξαιρετικές ανάγκες παραμένουν μια ακριβή πρόταση για τους κλασικούς συλλέκτες αυτοκινήτων. Το αμάξωμα μπορεί να είναι αρκετά ακριβό και τα αυτοκίνητα με εκτεταμένη σκουριά ή σωματική βλάβη θα πρέπει να αποφεύγονται. Τα ηλεκτρικά μπορεί να είναι αρκετά εύθραυστα, αν και η συνολική διάρκεια ζωής του κινητήρα είναι γνωστή ότι είναι αρκετά καλή. Αυτές είναι μόνο μερικές συμβουλές που πρέπει να έχετε υπόψη κατά την επιθεώρηση μιας Alfa Romeo. Για να μάθετε περισσότερα, η ER Classics σας ενθαρρύνει να επικοινωνήσετε μαζί της με οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση