29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00


1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet

Το Mercedes Benz 220SEb Cabriolet κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο 1961 για να γιορτάσει την εκ νέου έναρξη του Μουσείου Daimler-Benz και την επέτειο της 75th της Mercedes. Η σύνθεση θα έβλεπε πάνω από μία δεκαετία παραγωγής με ελάχιστες αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Μόνο το 2729 των μοντέλων 16.902 Mercedes Benz 220SEb που παρήχθησαν ποτέ ήταν τα μοντέλα της Cabriolet.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Mercedes;

Όταν αγοράζετε ένα 1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet, υπάρχουν μερικά βασικά βήματα που θέλετε να πάρετε. Ελέγχετε πάντοτε τους αριθμούς σασί και κινητήρα κατά τα αρχεία της Mercedes. Πραγματοποιήστε λεπτομερή επιθεώρηση για σκουριά και μηχανικούς με συμβαλλόμενο μέρος 3rd. Πάντα να ζητάτε οποιαδήποτε τεκμηρίωση που μπορεί να έχει ο πωλητής. Μία από τις καλύτερες συμβουλές για αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο είναι να εξασφαλίσετε ότι πραγματικά βλέπετε ένα πρωτότυπο Cabriolet. Πολλά μοντέλα Coupe έχουν μειωθεί και έχουν μετατραπεί σε ανόητους αγοραστές. Για να μάθετε περισσότερες συμβουλές όπως αυτές για το 1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet, η ομάδα της ER Classics σας ενθαρρύνει να περιηγηθείτε σε αυτή την ιστοσελίδα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, είναι απλά ένα τηλεφώνημα μακριά.

Mercedes Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση