27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


1952 Porsche 356 Pre-A

Το 1952 Porsche 356 Pre-A είναι ένα ενδιαφέρον μοντέλο-έτος, καθώς σηματοδοτεί την αλλαγή από το χωρισμένο παρμπρίζ στο λυγισμένο παρμπρίζ. Αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό των πρώτων μοντέλων Pre-A. Αν θέλετε πάντα να έχετε ένα Porsche 356 Pre-A, έχετε έρθει στο σωστό μέρος για πληροφορίες. Εάν αγοράζετε ένα 1952 356 Pre-A, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτό είναι ένα παλιό αυτοκίνητο. πολλά δεν είναι κατάλληλα ως καθημερινά προγράμματα οδήγησης. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι το κόστος αποκατάστασης είναι πολύ υψηλό, επομένως είναι πάντα καλύτερο να αναζητήσετε ένα αυτοκίνητο που είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Εάν είστε έμπειροι και έχετε σχέδια να αποκαταστήσετε τον εαυτό σας στην Porsche, αξίζει να εξεταστεί το Porsche 1952 Pre-A του 356 σε κακή έως δίκαιη κατάσταση. Είτε ψάχνετε για μια εύρεση αχυρώνα, ένα έργο αποκατάστασης που εγκαταλείφθηκε ή ένα παράδειγμα που βρίσκεται σε κατάσταση μέντας, οι επαγγελματίες του ER Classics θα χαρούσαν να χρησιμεύσουν ως αξιόπιστος πόρος σας καθώς ξεκινάτε την αναζήτησή σας.

Porsche Classic Cars προς πώληση