27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


1954 Porsche 356 Pre-A Coupe

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1954 Porsche 356 Pre-A Coupe; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος για να μάθετε πολύτιμες πληροφορίες. Η κατοχή ενός σπορ αυτοκινήτου Porsche από τα 50 ή 60s αντιπροσωπεύει τα όνειρα πολλών ενθουσιωδών της Porsche. Αυτές οι Porsches αγαπούνται για την απλή μηχανική τους. ένας ικανός οικιακός μηχανικός μπορεί εύκολα να διατηρήσει ένα 356. Τα χειριστήρια Nimble και οι έλεγχοι απόκρισης καθιστούν το Porsche 356 χαρά να οδηγήσει! Το πρώτο Porsche 356 χρονολογείται από περισσότερα από 60 χρόνια. Μετά το χέρι που δημιούργησε μια σειρά από πρωτότυπα Porsche 356 με αλουμίνιο, η εταιρεία θα δημιουργούσε το εργοστάσιό τους στο 1950 για να παράγει σπορ αυτοκίνητα με χάλυβα. Ενώ η πρώτη από αυτές τις Porsches πίσω-κινητήρα δεν ήταν γρήγορη, είχαν μια ξεχωριστή έκκληση που βασίστηκε μακριά από το VW της εποχής. Η Porsche θα συνεχίσει τη σειρά 356 για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια πριν από τη συνταξιοδότησή της, με περισσότερες από τις μονάδες 76000 που παράγονται.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Η αγορά ενός 1954 Porsche 356 Pre-A Coupe μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικό. Είναι απαραίτητη η διεξοδική έρευνα και επιθεώρηση για να εξασφαλίσετε ότι αγοράζετε ένα πραγματικό πρωτότυπο και αυτό που πιθανόν να διατηρεί την αξία του. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει μια επιθεώρηση από το 3rd από έναν εξειδικευμένο μηχανικό και ψάξτε για βλάβη από σκουριά, καθώς αυτό είναι ένα από τα βασικά ζητήματα με τα κλασικά μοντέλα Porsche 356. Στη συνέχεια, ζητήστε από τους πωλητές πιστοποιητικό γνησιότητας ή για να δείτε τους αριθμούς κινητήρα / πλαισίου, ώστε να μπορείτε να τα επαληθεύσετε με την Porsche. Τέλος, ελέγξτε την πληρότητα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις τα Coupes είναι σε καλύτερη κατάσταση από τα Cabriolets επειδή έχουν δει λιγότερη έκθεση στα στοιχεία.

Porsche Classic Cars προς πώληση