27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


1955 Porsche 356 Pre-A

Το Porsche 356 Pre-A 1955 προσφέρει όλες τις προόδους που θα έρθουν στη γραμμή από το ντεμπούτο του το 1949. Ψάχνετε για το κλασικό στιλ των πρώτων μοντέλων Porsche 356 και την ευρωπαϊκή εμπειρία σπορ αυτοκινήτου; Το 1955 Porsche 356 Pre-A είναι μια εξαιρετική επιλογή! Υπάρχει ένας ενδιαφέρων τρόπος για να προσδιορίσετε ένα 1955 356 Pre-A από τους προκατόχους του. Ένας νέος τύπος λαβής κουκούλας εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια αυτού του μοντέλου. Αυτή η λαβή είναι μεγαλύτερη, μεγαλύτερη και φέρει την κορυφή της Porsche. Έτσι, αν δείτε ένα σώμα Porsche Pre-A με λαβή 356A, θα γνωρίζετε ότι κοιτάτε ένα μοντέλο Porsche 1955 Pre-A του 356.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Η ER Classics ανυπομονεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας στην Porsche. Με έδρα το Waalwijk, Ολλανδία, είναι μια ολλανδική αντιπροσωπεία κλασικών αυτοκινήτων γνωστή για τις δίκαιες και ειλικρινείς προσφορές κλασικών αυτοκινήτων και για την παροχή πολύτιμων συμβουλών στην κλασική κοινότητα αυτοκινήτων. Μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τα πάντα, από αυτοκίνητα αποκατάστασης της Porsche έως παρθένα παραδείγματα έτοιμα για το Concours d'Elegance. Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε κλασικό αυτοκίνητο, η ER Classics ενθαρρύνει την επιθεώρηση τρίτου μέρους σε όλες τις πιθανές αγορές, καθώς και μια ενδελεχή αναθεώρηση της τεκμηρίωσης του αυτοκινήτου. Επίσης, επειδή αυτά τα κλασικά αυτοκίνητα δεν έλαβαν προστασία από τη σκουριά, είναι πάντα συνετό να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τυχόν ζημιά από σκουριά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Porsche 3 Pre-A του 1955 ή για να δείτε τα διαθέσιμα μοντέλα στο απόθεμά μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σήμερα με την ER Classics!

Porsche Classic Cars προς πώληση