27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Grand Prix Avd Oldtimer 2020

Από τις 7 έως τις 9 Αυγούστου 2020

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Με περισσότερους από 60,000 θεατές και ένα εκπληκτικό πεδίο εκκίνησης, το Grand Prix AvD Old-timer στο Nürburgring στη Γερμανία είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή κλασικά γεγονότα αυτοκινήτων στον κόσμο. Χάρη στις 7 δεκαετίες της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορείτε να ζήσετε ένα θεαματικό και μοναδικό ταξίδι. Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Αυγούστου 2020.

 

Με περίπου 500 αγωνιστικά αυτοκίνητα που κυμαίνονται από το τέλος της εικοστής έως τις αρχές του 75ου αιώνα, το γεγονός προσφέρει ένα εικονικό ταξίδι στο χρόνο. 180 λεπτά προκριματικών και XNUMX λεπτά αγώνων θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή του Σαββατοκύριακου AvD. Αυτό λαμβάνει υπόψη τους χρόνους του υπόλοιπου προγράμματος.

 

Οι μεγάλες ώρες λειτουργίας σας δίνουν την ευκαιρία να κοιτάξετε γύρω και να απολαύσετε τους αγώνες και τα κλασικά αυτοκίνητα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Nordschleife & Grand-Prix-Strecke. Τα τέλη εισόδου είναι περίπου 28 € για την Παρασκευή, 44 € για το Σάββατο και 42 € για την Κυριακή. Πληρώνετε 65 € για εισιτήριο Σαββατοκύριακου. Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες.