29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Grand Prix Avd Oldtimer 2021

Αύγουστος 2021

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Υπάρχουν περισσότεροι από 60,000 θεατές και υπάρχει ένα φανταστικό πεδίο εκκίνησης: το Grand Prix Avd Old-timer στο Nürburgring της Γερμανίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή κλασικά γεγονότα αυτοκινήτων στον κόσμο. Μέσα στις 7 δεκαετίες της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορείτε να ζήσετε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό ταξίδι. Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2021.

 

Με περίπου 500 αγωνιστικά αυτοκίνητα που κυμαίνονται από τα τέλη του 20ου μέχρι τις αρχές του 80ου αιώνα, το γεγονός προσφέρει ένα εικονικό ταξίδι στο χρόνο. 75 λεπτά προκριματικών και 180 λεπτά αγώνων θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή του Σαββατοκύριακου AvD. Φυσικά, λαμβάνονται υπόψη οι χρόνοι του υπόλοιπου προγράμματος.

 

Λόγω των μεγάλων ωρών λειτουργίας, μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και να απολαύσετε τους αγώνες και τα κλασικά αυτοκίνητα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Nordschleife & Grand-Prix-Strecke. Τα τέλη εισόδου είναι περίπου 28 € για την Παρασκευή, 44 € για το Σάββατο και 42 € για την Κυριακή. Πληρώνετε 65 € για εισιτήριο Σαββατοκύριακου. Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες.