27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Grand Prix Avd Oldtimer 2023

Αύγουστος 2023

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή κλασικά γεγονότα στον κόσμο είναι το AvD Classic Car Grand Prix στο Nürburgring της Γερμανίας. Η εκδήλωση έχει περισσότερους από 60,000 θεατές και ένα εκπληκτικό πεδίο εκκίνησης. Οι 7 δεκαετίες της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού σας δίνουν την ευκαιρία να ζήσετε ένα θεαματικό και μοναδικό ταξίδι. Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2023.

 

Χάρη σε περίπου 500 αγωνιστικά αυτοκίνητα που κυμαίνονται από το τέλος της εικοστής έως τις αρχές του ογδόου αιώνα, η εκδήλωση προσφέρει ένα εικονικό ταξίδι στο χρόνο. 75 λεπτά προκριματικών και 180 λεπτά αγώνων θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή του Σαββατοκύριακου AvD. Αυτό λαμβάνει υπόψη τους χρόνους του υπόλοιπου προγράμματος.

 

Μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και να απολαύσετε τους αγώνες και τα vintage αυτοκίνητα χάρη στις μεγάλες ώρες λειτουργίας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Nordschleife & Grand-Prix-Strecke. Για εισιτήριο εισόδου πληρώνετε περίπου 28 € για την Παρασκευή, 44 € για το Σάββατο και 42 € για την Κυριακή. Το εισιτήριο για το σαββατοκύριακο κοστίζει 65 €. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο.